BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Felice Mazzu ziet succesjaar bij Union bekroond met Trofee Raymond Goethals

Belgisch voetbalFelice Mazzu heeft voor de tweede keer de Trofee Raymond Goethals gewonnen. De 55-jarige coach ziet zo zijn succesjaar met Union bekroond. Union speelde kampioen in 1B, en in 1A gingen Mazzu en co gewoon door op dat elan. Ze sluiten 2021 al zeker af op kop van de rangschikking.

11 reacties

 • dretie munkies

  5 maanden geleden
  Zeer verdiende overwinning van Felice ! Begrijp trouwens niet hoe Vrancken ook genomineerd was? Weer zo een omkooptruckje van zijn bestuur ?
 • Christian Pepermans

  5 maanden geleden
  Verdiende winnaar en laat zijn assistent,Karel Geraerts in het moment delen.
 • Nicolas Van Brussel

  5 maanden geleden
  Hij krijgt niet genoeg krediet, heeft vaak mooie resultaten met mooi voetbal behaalt en dit met heel bescheiden middelen.
 • Francis Davis

  5 maanden geleden
  Vijf maanden coach ! Wat een wondertrainer !
 • Rudy Claes

  5 maanden geleden
  Beste trainer van het land ...proficiat !
 1. Onze chef voetbal over 'het plan 2023' met Carl Hoefkens: “Hij past perfect binnen de ideologie van Club, dat meer dan ooit het verschil wil maken met jeugd”
  PREMIUM
  Club Brugge
  3

  Onze chef voetbal over 'het plan 2023' met Carl Hoefkens: “Hij past perfect binnen de ideologie van Club, dat meer dan ooit het verschil wil maken met jeugd”

  Met de komst van Carl Hoefkens als nieuwe coach van Club Brugge wordt de jeugd nog wat belangrijker op Jan Breydel. Want er is ‘het plan 2023’. Concreet: in 2023 met vijf eigen opgeleide jeugdspelers op het hoogste niveau spelen. “De lat blijft evenwel even hoog liggen: wínnen. ‘No Matter What’”, zegt onze chef voetbal Niels Poissonnier.
 2. Toch geen incidentloze titelviering Club Brugge: vuurpijl richting bezoekersvak van Anderlecht
  Play
  Jupiler Pro League
  8

  Toch geen incidentlo­ze titelvie­ring Club Brugge: vuurpijl richting bezoekers­vak van Anderlecht

  De titelviering van Club Brugge gisteren liep zeker niet uit de hand, maar toch laat een opvallend incident een wrange nasmaak achter. Een aantal supporters ging de titel ostentatief vieren voor de neus van de bezoekers uit Brussel en een enkeling vond het nodig om een vuurpijl richting de Anderlecht-supporters te gooien. Iets dat we dit seizoen helaas ook al zagen tijdens de Antwerpse derby. Bij Club klinkt het dat de vuurpijl eerst door de Anderlecht-aanhang werd gegooid.