Felice Mazzu.
Volledig scherm
PREMIUM
Felice Mazzu. © BELGA

Felice Mazzu, de Raymond Goethals van zijn generatie: “Dat het voetbal zo leeft in Union is in groot opzicht de verdienste van Felice en z’n persoonlijkheid”

Belgisch voetbalFelice Mazzu (55), de Raymond Goethals van zijn generatie. Voor de tweede keer de trofee van ‘den Tuveneir’ gewonnen. Al grappend: “Wat ons bindt? De sigaret.” Mazzu over onder meer de mogelijke serieuze interesse voor zijn beste spelers en het enorm zware programma van Union. “Voor ons zijn dat ‘gemakkelijke’ matchen op mentaal vlak. Zij zijn het eigenlijk verplicht om in de top vier te eindigen, voor ons hoeft dat niet per se.”

13 reacties

 • marc wauters

  5 maanden geleden
  Raymond goethals was de aller beste hij had met de rode duivels het ek en het wk gewonnen daar is martinez niks tegen en nu met mazzu hebben we de beste zeker weten
 • Werner Humblé

  5 maanden geleden
  Beste trainer in België mss de oplossing als Martinez ooit zou stoppen
 • Eddy Van hassel

  5 maanden geleden
  Absoluut goeie trainer, hopelijk kaan de ploeg wat bij elkaar blijven en wordt het géén Beerschot scenario voor Union
 • peter De ridder

  5 maanden geleden
  Die heeft dat ABSOLUUT verdient. Dat die een goede trainer is heeft die al genoeg bewezen bij charleroi. Waar hij van een samenraapsel een hechte ploeg heeft kunnen maken. Van 2 de klasse naar de leiding in eerste klasse, en dat niet alleen maar dan nog met spectakelvoetbal. Al 2 keer een 0-2 omgezet in een 3-2. Ik hoop echt dat geen enkele speler van union zich tijdens de winterstop laat verleiden door een transfer. Ze zouden iets unieks kunnen neerzetten. Managers laat aub die ploeg met rust !
 • Polle Vandendesser

  5 maanden geleden
  Hij doet het toch weer, hij bewijst het alweer .Toptrainer is dit !