Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Union USG
1
EINDE
0
Anderlecht AND
 • 11' Goal Casper Nielsen

Feest in het Dudenpark! Leider Union zegeviert in Brusselse derby en zet Anderlecht al op 15 (!) punten: “The sky is the limit”

Jupiler Pro LeagueUnion is opnieuw de ploeg van Brussel. De leider klopte Anderlecht met het kleinste verschil na een vurige, maar matige pot in het Dudenpark. Nielsen legde de eindstand al na tien minuten vast. Union staat voorlopig twaalf punten los, Anderlecht moet achterom kijken in de strijd om play-off 1.

74 reacties

 • Sam Bedfort

  4 maanden geleden
  Knap van Union. Anderlecht wordt slechter en slechter.
 • Kris Geukens

  4 maanden geleden
  Zou Herman VH gekeken hebben vanuit zijn venstertje in t gevang ?
 • MARTIN VERHAMME

  4 maanden geleden
  Union, Anderlecht, Brugge, Gent, Antwerp en de rest, ht kijken nie meer waard die JL,, man wat een triestig voetbal, over en uit vr mij 😏🙄
 • Patje Struye

  4 maanden geleden
  Ik mis de wijze woorden van nonkel Albert, maar het blijft stil…
 • Smet Pascal

  4 maanden geleden
  De Belgische championleague deelnemers hebben nooit 1 cent willen delen met de andere kleinere Belgische ploegen. Hierdoor moesten deze noodgedwongen beroep doen op exotische geldschieters. Dit kan ze nu wel eens zuur opbreken want bij Union lopen er een pak rond die voor Anderlecht onbetaalbaar zijn. Wat zou het fantastisch zijn dat een echte volksclub met voetbalsupporters ipv een theaterpubliek de titel moest pakken. Ook in Oost-Vlaanderen duimen ze voor Union.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.