Lang
Volledig scherm
PREMIUM
Lang © Sammy/RV

EXCLUSIEF. “Ik heb niets meer te leren in België – mijn statistieken spreken voor zich”: Noa Lang haalt het vingertje van de mond

Club BruggePraten doet hij zelden. Maar áls-ie spreekt, zal iedereen het geweten hebben. “Ik heb niets meer te leren in België”, zegt Noa Lang (22), in nu al zijn afscheidsinterview. De winger geniet dan ook veel interesse. “We hebben vorige zomer zelfs onderhandeld met Leeds.”

87 reacties

 • monique bolen

  2 maanden geleden
  Veel talent maar weinig verstand dat hij maar oppast met al zijn grootspraak en fratsen, zou kunnen dat hij eerder terug is dan hem lief is.
 • Marcel Bontinck

  2 maanden geleden
  Voetballen kan hij hier niet leren,manieren wel.
 • Stroobants Alexander

  2 maanden geleden
  Nederigheid siert de mens.
 • yvan Beelaert

  2 maanden geleden
  Een voetballer met veel talent ,maar tussen zijn oren is het toch nog altijd niet op zijn plaats zou ik zeggen.
 • jan boden

  2 maanden geleden
  22 jaar en al niets meer te leren in België, misschien kan Kevin De Bruyne hem morgen op de Heizel nog wat gratis bijlessen geven. Als voetballer heeft hij alles aan België te danken en het enigste wat hij doet is zijn gal spuwen en venijnig natrappen.
 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.