Benito Raman in 2015 bij AA Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Benito Raman in 2015 bij AA Gent. © BELGA

Evengoed was Benito nu weer een Buffalo: Raman voor het eerst sinds zijn terugkeer tegen de club waar hij hoogtes en laagtes kende

Belgisch voetbalBenito Raman (26) zal nóg wat rapper sprinten. “Dit is zijn match van het jaar.” De voetbalrust die bij AA Gent ontbrak, vindt Raman nu in Anderlecht. “Al blijft Benito Benito.” En mochten ze in Gent wat meer daadkracht hebben getoond, dan was een terugkeer zeker mogelijk geweest.

3 reacties

 • jos kenis

  1 jaar geleden
  Je kan er veel van zeggen maar hij geeft zich welke wedstrijd volledig, als verdediger heb je er de handen vol mee.
 • Brent Somers

  1 jaar geleden
  Hij zou wel eens mee aan de basis kunnen liggen van een vroegtijdig vertrek van Heintje.
 • Roland Van Holderbeke

  1 jaar geleden
  Raman is een verrijking voor elke ploeg! Hij was geen vriendje van Hein en werd daarvoor bij AAGent buitengedreven. Een schandvlek op het blazoen van Hein en AAGent.
 1. Anderlecht niet te spreken over supportersclub die salvo aan vuurpijlen ontstak: “We zijn heel ontgoocheld”
  Play
  Jupiler Pro League
  53

  Anderlecht niet te spreken over supporters­club die salvo aan vuurpijlen ontstak: “We zijn heel ontgoo­cheld”

  Jawel, hoor. Ook het duel tussen Anderlecht en Genk werd ontsierd door wangedrag van enkele fans. Supportersclub ‘South Leaders’ wilde op die manier haar tienjarig bestaan vieren. En daar was Anderlecht natuurlijk allerminst tevreden mee. “Het is redelijk onbegrijpelijk, omdat we duidelijke afspraken hadden gemaakt”, stelt woordvoerder Mathias Declercq.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.