Volledig scherm
© Photo News

Er is wel degelijk een akkoord: KSV Roeselare maakt redding bekend met hulp van Sporting Lissabon

Belgisch voetbalKSV Roeselare kijkt weer hoopvol naar de toekomst en dat is onder meer te danken aan Sporting Lissabon. De West-Vlaamse club, dat eerder geen proflicentie kreeg van het BAS en volgend seizoen aantreedt in Eerste Nationale (voordien Eerste Amateur), zou financieel gered zijn. De berichtgeving in de Portugese media dat Sporting Lissabon niet op de hoogte zou zijn van de deal klopt niet.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. 1B. Lommel buigt achterstand om bij Lierse en wint duel om vierde plaats
  Belgisch voetbal

  1B. Lommel buigt achter­stand om bij Lierse en wint duel om vierde plaats

  In 1B heeft een technisch vaardig Lommel met 1-3 gewonnen op het veld van Lierse Kempenzonen. Lommel eiste van in het begin het balbezit op, maar toch was het Lierse dat via Placca de score opende. Kort voor de rust hing Ugalde de bordjes in evenwicht, na goed voorbereidend werk van Zaroury. In het begin van de tweede helft legden Moreno en Zaroury de match in een beslissende plooi. Na de 1-3 kon Lierse te weinig een vuist maken. Verdiende zege dus voor Lommel, dat vierde blijft met elf punten. Lierse (match minder) is vijfde met zeven punten. (KDC)
 1. Voetbalgrootheid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag
  Play

  Voetbal­groot­heid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag

 2. Matchwinnaar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"
  Play

  Matchwin­naar Refaelov: "Heel België mag trots zijn"