Volledig scherm
© BELGA
5
EINDE
2
 • Raphael Holzhauser 12' 63'
 • Pierre Bourdin 49'
 • Yan Vorogovskiy 85'
 • Marius Noubissi 90'
 • Cyriel Dessers 76'

Ellendige avond voor Genk: twee rode kaarten en zware 5-2-nederlaag tegen swingend Beerschot

Belgisch voetbalDoffe ellende, daarmee is de match van Racing Genk in Beerschot het best samen te vatten. In een knotsgekke partij kregen de Limburgers 5 goals en 2 rode kaarten om de oren. Afstraffing. Beerschot swingde onder leiding van Raphael Holzhauser naar een verdiende zege. Beerschot wordt alleen tweede, Genk blijft achter met een schamele 5 op 15. 

6 reacties

 • Tommy Robin

  6 maanden geleden
  Beerschot niet swingend? Buiten de TERECHT afgekeurde goal van Genk hadden de Limburgers amper kansen...
 • Danny Callaert

  6 maanden geleden
  beerschot kan met beperkte middelen wat antwerp niet kan: goede spelers aantrekken.
 • Roger Deprez

  6 maanden geleden
  Twee jaar gelegden spelen Racing met mooi voetbal iedereen naar huis, bekijk hoeveel er van die spelers nog overblijven en bekijk wat Genk allemaal gekocht heeft aan jong talenten en bekijk wat er allemaal mislukt is en dat zijn er niet weinig, dus zo goed doet Genk het ook niet. Zo goed als een nieuwe ploeg bouwen heeft tijd nodig, maar dan moet men geduld hebben en dat is een groot probleem, heeft men dat niet dan moet men ook niet altijd jonge spelers kopen natuurlijk.
 • Dian Jans

  6 maanden geleden
  Zo swingend was Beerschot niet, Genk was gewoon barslecht, en tegen 9 man !
 • jan arnouts

  6 maanden geleden
  Een goe stadion vol supporters en het dagnieuws beginnen met stijgende coronacijfers en dat we meer ons best moeten doen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Dan nog maar te zwijgen van de geluidsoverlast na 22h op een maandagavond. Schandalig dat de stad dit toelaat. Een paar weken geleden kreeg je 250 euro als je op straat zonder mondmasker liep. Ik begrijp deze beslissingen toch niet. Maar ja, er zal zeker veel geld mee gemoeid zijn waarschijnlijk en ligt het dus gewoon aan mij!
 1. Holzhauser bezorgt Waasland-Beveren een koude douche
  Jupiler Pro League

  Holzhauser bezorgt Waas­land-Beveren een koude douche

  Play-off 2 komt dichterbij, play-off 1 kan nog altijd: een superefficiënt Beerschot (twee kansen, twee goals) pakte op de Freethiel een driepunter die straks van doorslaggevend belang kan zijn in de eindafrekening. Holzhauser, weer hij, bracht de paarsen met een assist en een goal naast OH Leuven tot op een punt van Anderlecht en dompelt Waasland-Beveren onder in diepe degradatiezorgen. Vier wedstrijden voor het einde van de reguliere competitie flikkert de rode lantaarn harder dan ooit op de Freethiel.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"