Archiefbeeld uit AA Gent-Club Brugge.
Volledig scherm
Archiefbeeld uit AA Gent-Club Brugge. © Photo News

Eleven Sports vindt akkoord met Orange over distributie van Jupiler Pro League-matchen

Belgisch voetbalTelecomoperator Orange en Eleven Sports hebben een overeenkomst ondertekend over de distributie van de drie nieuwe Eleven Sports-zenders die gewijd zullen worden aan de wedstrijden van de Pro League, waaronder de Jupiler Pro League. Orange is de eerste operator die een distributieovereenkomst tekent met Eleven. En dat voor 5 jaar.

7 reacties

 • Nicole Hosten

  1 jaar geleden
  Telenet moet de wedstrijden blijven uitzenden
 • Dirk Peeters

  1 jaar geleden
  Dit gaat Telenet pijn doen. I love Orange.
 • Danny VANTHOURNOUT

  1 jaar geleden
  Orange en Telenet zijn ondertussen ook al gefusioneerd, de ene voor telefonie de andere voor televisie, een onderlinge overeenkomst tussen- of met beide zal waarschijnlijk nog een hoger bod geven; Telenet kan zijn klanten die (al jaren) een Play Sports abonnement hebben zomaar niet in de kou laten staan, en zeker nu niet aangezien we sedert maart (corona) niets meer live zien, alleen maar herhalingen..en tussen haakjes...nog steeds voor dezelfde prijs.
 • Patrick

  1 jaar geleden
  Wat super nieuws ! Ik ben nog niet lang overgestapt van Telenet naar Orange.Ik kan dus mijn wedstrijden van mijn ploeg KAAGENT kijken op mijne grote tv. Buffalo 4 ever
 • Patrick morel

  1 jaar geleden
  Een akkoord met de kleinste en wat als Proximus en vooral Telenet het keihard spelen.
 1. Waarom Andrew Hjulsager niet Europees speelt: “Als ze niet spelen, dan is dat omdat ik iedereen aan boord wil houden”
  AA Gent

  Waarom Andrew Hjulsager niet Europees speelt: “Als ze niet spelen, dan is dat omdat ik iedereen aan boord wil houden”

  AA Gent kan tegen Flora Tallinn geen beroep doen op Andrew Hjulsager. De Deen is nog geblesseerd aan de hamstrings, maar ook voor de volgende groepswedstrijden van de Buffalo’s in de Conference League komt hij niet in aanmerking. Hjulsager maakt immers net zoals Malede en Marreh geen deel uit van de Europese selectie van AA Gent. Omdat Gent over onvoldoende Belgen beschikt, moest Hein Vanhaezebrouck keuzes maken.