Archiefbeeld uit AA Gent-Club Brugge.
Volledig scherm
Archiefbeeld uit AA Gent-Club Brugge. © Photo News

Eleven Sports vindt akkoord met Orange over distributie van Jupiler Pro League-matchen

Belgisch voetbalTelecomoperator Orange en Eleven Sports hebben een overeenkomst ondertekend over de distributie van de drie nieuwe Eleven Sports-zenders die gewijd zullen worden aan de wedstrijden van de Pro League, waaronder de Jupiler Pro League. Orange is de eerste operator die een distributieovereenkomst tekent met Eleven. En dat voor 5 jaar.

7 reacties

 • Nicole Hosten

  1 jaar geleden
  Telenet moet de wedstrijden blijven uitzenden
 • Dirk Peeters

  1 jaar geleden
  Dit gaat Telenet pijn doen. I love Orange.
 • Danny VANTHOURNOUT

  1 jaar geleden
  Orange en Telenet zijn ondertussen ook al gefusioneerd, de ene voor telefonie de andere voor televisie, een onderlinge overeenkomst tussen- of met beide zal waarschijnlijk nog een hoger bod geven; Telenet kan zijn klanten die (al jaren) een Play Sports abonnement hebben zomaar niet in de kou laten staan, en zeker nu niet aangezien we sedert maart (corona) niets meer live zien, alleen maar herhalingen..en tussen haakjes...nog steeds voor dezelfde prijs.
 • Patrick Van Hallewijn

  1 jaar geleden
  Wat super nieuws ! Ik ben nog niet lang overgestapt van Telenet naar Orange.Ik kan dus mijn wedstrijden van mijn ploeg KAAGENT kijken op mijne grote tv. Buffalo 4 ever
 • Patrick morel

  1 jaar geleden
  Een akkoord met de kleinste en wat als Proximus en vooral Telenet het keihard spelen.
 1. Topclubs beleven slechtste competitiestart sinds 1955
  Jupiler Pro League
  11

  Topclubs beleven slechtste competitie­start sinds 1955

  Club Brugge, Anderlecht, Genk, Standard, Antwerp én AA Gent: geen van de zes kon dit weekend een zege pakken op de eerste speeldag in onze hoogste voetbalklasse. En dat is straf. De laatste openingsspeeldag in eerste klasse waarop geen van deze G6-clubs kon vieren dateert al van het seizoen 1955-1956. Toen verloor Antwerp met 3-0 bij FC Luik, verknoeide Standard het met 2-1 bij Daring Brussel, ging Anderlecht met 4-2 onderuit op Racing Mechelen, haalde Gent een scoreloos gelijkspel in Tilleur, speelde Club Brugge nog in tweede klasse en... bestond Genk nog niet.