Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Einde in mineur? Antwerp duwt hem naar de uitgang, maar Nainggolan wil geen eurocent inleveren: “Zo wil Radja niet stoppen”

JUPILER PRO LEAGUEKan Radja Nainggolan (34) nog een vervolg breien aan zijn voetbalcarrière of eindigt zijn loopbaan straks in de B-kern van Antwerp? “Zo wil Radja niet stoppen”, klinkt het in zijn entourage. Een andere club uit onze hoogste voetbalklasse zou al eens informeel gepolst hebben. Tegelijk lijkt Nainggolan geen eurocent van zijn huidige contract, dat twee miljoen per jaar waard is, te willen laten vallen.

47 reacties

 • peter destoop

  1 maand geleden
  hij gaat het nooit leren. Eigenlijk heeft het nog lang geduurd eer Radja nog maar eens ontspoorde.
 • Jean Pierre Huybrechts

  2 maanden geleden
  Contract is contract betalen moeten ze.
 • Johan Aerts

  2 maanden geleden
  Is niet de eerste stomiteit bij den antwerp.
 • Michel Beys

  2 maanden geleden
  Gebruik je verstand Radja, een contract is een contract.
 • dirk verhelst

  2 maanden geleden
  Ze zoeken bij RAFC duidelijk een stok om de hond te slaan en willen hem buiten , deze flater hebben ze zelf gezocht , hij heeft de verwachtingen nooit ingelost ! Ze hadden met dat geld beter Lior en Dieu nog 2 seizoenen gehouden of een goede transfer gedaan , zoals Mercier , vorig seizoen veruit de beste middenvelder van JPL , met deze ploeg overigens speelt RAFC nooit kampioen !
 1. Kyana Dobbelaere blijft kracht uit betreurde echtgenoot Miguel Van Damme halen: “Hij heeft mij sterk gemaakt. Dat moet ik blijven behouden”
  Play
  4

  Kyana Dobbelaere blijft kracht uit betreurde echtgenoot Miguel Van Damme halen: “Hij heeft mij sterk gemaakt. Dat moet ik blijven behouden”

  Op 29 maart vorig jaar werd de voetbalwereld in rouw ondergedompeld door het overlijden van Miguel Van Damme. De Cercle-doelman verloor de strijd tegen leukemie en overleed op 28-jarige leeftijd. Hij liet echtgenote Kyana Dobbelaere en dochtertje Camille achter. VTM Nieuws-journaliste Lies Vandenberghe zocht Dobbelaere op voor een openhartig gesprek. “Miguel heeft mij sterk gemaakt", vertelt ze in bovenstaande video. “Ik voel wel dat ik dat moet blijven behouden. Ook met Camille (hun dochtertje, red.) erbij. Camille moet ook zo zijn, denk ik dan. Miguel heeft dat doorgegeven aan mij, sowieso.”
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”