Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Zulte Waregem ZWA
1
EINDE
2
Club Brugge CLU
 • 32' Goal Alioune Ndour
 • Noa Lang Goal 7'
 • Hans Vanaken Goal 45'+6'

Eerste overwinning onder Parker is een feit: slap Club Brugge pakt eerste competitiezege sinds eind oktober in Zulte Waregem

Ze waren opnieuw matig, zelfs slecht, maar hebben eindelijk een zege beet. Club Brugge klopte Zulte Waregem met het kleinste verschil (1-2) en wint zo voor het eerst sinds 29 oktober een competitiematch. Het klimt weer over AA Gent naar de vierde plaats.

46 reacties

 • Kurt Calebout

  2 maanden geleden
  1ste overwinning ja maar de manier waarop? En moest daarvoor Carl wijken???
 • Marko Decandt

  2 maanden geleden
  Echt een serieuze vraag, niet om te steken, maar is die regel van het buitenspel verandert? Want ik dacht ook wel dat als een speler in buitenspel deelneemt in de actie, dat de volledige actie ook werd afgefloten voor buitenspel?
 • dave hosten

  2 maanden geleden
  Was het nog niet goed? Ja. Hebben ze geluk gehad? ja. Hebben ze drie punten? Ja, en dat laatste is nu het allerbelangrijkste en hopelijk boost voor vertrouwen.
 • Bruno willems

  2 maanden geleden
  Waregem verdiende minimum een punt want club was nergens
 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  Mischien hoefkens terug halen i.p.v.die zogezegde betere buitenlanders.parker is een goede trainer voor tweede klasse.is al bewezen in england.
 1. Onze analist Marc Degryse ziet dat Europees spelen lang geen punten hoeft te kosten: “Ik zeg niet dat Union nu titelfavoriet is, maar...”
  PREMIUM
  4

  Onze analist Marc Degryse ziet dat Europees spelen lang geen punten hoeft te kosten: “Ik zeg niet dat Union nu titelfavo­riet is, maar...”

  Europees voetbal kost punten in de competitie. Die stelling kan volgens onze analist Marc Degryse in de vuilbak nu Union, AA Gent en Anderlecht het tegendeel bewijzen. “Het omgekeerde kan even goed: dat een mooi resultaat in Europa je extra energie geeft in eigen land”, zegt hij. Ook de precaire situatie van Club Brugge en het positivisme van Rik De Mil komen aan bod in zijn analyse.