Frank Vercauteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Vercauteren. © BELGA

Een zeldzame one-on-one met Frank Vercauteren: “Een trainer moet zich niet altijd verantwoorden”

Belgisch voetbalMet een interviewtje namedropping dienden we niet af te komen. Anderlecht, Kompany, Lamkel Zé... Daar lok je Frank Vercauteren niet mee. Maar als het was om over voétbal te praten, technisch en tactisch, dan wilde hij hoogst uitzonderlijk een uurtje gaan zitten: “Ik zeg altijd: ‘Je wint wat je kúnt winnen.’”

6 reacties

 • Karin Deneyer

  1 maand geleden
  Franky heeft recht van spreken en is een voetbalkenner. Alleen al eens zijn eigen voetbal carrière er op naslaan zegt genoeg. De meeste van die voetballers waar hij coach van is of was komen nog niet eens aan zijn hielen. Europa cup der bekerhouders en uefa beker om er maar enkele op te noemen!! Diep respect voor die man. Kris
 • Jaak Casteleyn

  1 maand geleden
  Ja, ze denken allemaal dat ze God zijn, pathetischers kan het niet.
 • Dirk Janssen

  1 maand geleden
  Laat Vercauteren volgend jaar blijven en zet er meer kwaliteit bij en geen meelopers , zoals Boya , de Pauw en Lukaku ... wat we nodig is zeker een scorende spits .. en een box to box speler .. Haroun is zowel één maar kan dit niet blijven doen .., en een voetballende centrale verdediger.
 • Patrick Van Puyenbroeck

  1 maand geleden
  Spelers krijgen geen kansen, maar dwingen kansen af, dit is ook hetzelfde voor trainers en dan hebt U nog maar heel weinig bewezen, de een na de ander nederlaag. Waarom zitten uw aanvallers steeds op de bank is dat uw tactiek ?
 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  Het word wel geregeld dat Anderlecht er in kan blijven, desnoods dat ze de titel ook nog winnen . De afgelopen 50 jaar heeft Anderlecht niks anders gedaan , dan gezorgd dat ze kampioen werden, alles was goed er voor .
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  4

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  9:33