EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Een vete met Marco van Basten en verkozen tot grootste eikel in Duitsland: portret van Mark van Bommel, de nieuwe coach van Antwerp

Jupiler Pro LeagueOnverzettelijk als speler, nog lerende als coach. Mark van Bommel (45) - the man you loved to hate. Impressies over de nieuwe Antwerp-coach als speler, als mens en als trainer.

7 reacties

 • Jozef ferrari

  3 maanden geleden
  Wat ik wel al kan smaken is zijn eerste interview bij de club. Hij klinkt vrij realistisch en spreekt in voorwaardelijke wijs. Hij zegt hoe hij graag wil voetballen en welke waarden hij in de spelersgroep wil inslijten. Zonder te zeggen dat hij dat allemaal zo maar eens eventjes gaat verwezenlijken. Van een hoogmoedige Nederlander is hier geen sprake. Hij zal niet veel tijd krijgen want het seizoen begint vroeg voor Antwerp
 • Dirk Theys

  3 maanden geleden
  Anderlecht schakelde hem (PSV) uit in de Champions League. In het interview achteraf had Mijnheer het toen, bescheiden zoals steeds, over het “boerenkoolvoetbal” van Anderlecht. Sympathieke man dus.
 • ronny meuris

  3 maanden geleden
  Heeft de reputatie een pitbull te zijn, ook als trainer. Misschien heeft Antwerp dit soort coach nodig. Ik geef hem in elk geval het voordeel vd twijfel.
 • Ludovic Wenders

  3 maanden geleden
  Jean Petermans, van Bommel was niet de enige speler die Gerets weg wilde. Verschillende spelers lieten destijds weten genoeg te hebben van de trainer. Zoek maar op internet.
 • Luc Verstraelen

  3 maanden geleden
  Aan de hand van zijn schoonvader ging het nog.Toen hij alleen als T1 moest aantreden was het weinig soeps.