Next Gen: generatie 2002.
Volledig scherm
PREMIUM
Next Gen: generatie 2002. © photonew/hln

“Eén van de grootste talenten ter wereld” en “de reïncarnatie van Frank Rijkaard”: deze 19-jarige Belgen maken indruk

Belgisch voetbalIs dit de sterkste ‘Next Gen’-generatie? De Belgische 2002-lichting bulkt alvast van het voetbaltalent én van hoge marktwaardes. Doku en Vranckx maakten al een miljoenentransfer naar een Europese subtopper, anderen speelden zich reeds in de kijker. Van “de reïncarnatie van Frank Rijkaard en Michael Carrick” tot een Neerpede-youngster die naar Monaco trok. Dit is hoe sterk generatie 2002 zich heeft ontwikkeld.

0 reacties

 1. Wouter Vrancken over coronagolf bij KV Mechelen: "Drie spelers moeten naar hartspecialist”
  Jupiler Pro League
  10

  Wouter Vrancken over coronagolf bij KV Mechelen: "Drie spelers moeten naar hartspecia­list”

  KV Mechelen en coach Wouter Vrancken hebben hun slag thuisgehaald. De wedstrijd tegen Racing Genk wordt uitgesteld nadat eerder op de dag al de Algemene Vergadering de regels voor uitstel had aangepast. Voor dat uitstel officieel was, gaf Wouter Vrancken nog een persconferentie. De coach van KV Mechelen verduidelijkte daar waarom de club ook nu uitstel vraagt én vorig weekend niet kwam opdagen in Leuven.
 2. Goudkoorts neemt toe in Genk, waar ze 20 jaar na Wesley Sonck hopen op nieuwe winnaar: “Wie 34 goals maakt in één jaar is sowieso topfavoriet”
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  9

  Goudkoorts neemt toe in Genk, waar ze 20 jaar na Wesley Sonck hopen op nieuwe winnaar: “Wie 34 goals maakt in één jaar is sowieso topfavo­riet”

  De hamstringblessure heelt snel, Paul Onuachu stond gisteren zelfs al opnieuw op het trainingsveld. Spurt hij vanavond ook het podium op om zijn Gouden Schoen in ontvangst te nemen? Of wordt het toch z'n maatje, Junya Ito? “Meestal heb ik de rol van aangever en is Paul de afwerker, misschien zijn de rollen vanavond eens omgekeerd.”