Links: Sadick stopt Undav af, rechts: scheidsrechtersbaas Stephanie Forde
Volledig scherm
Links: Sadick stopt Undav af, rechts: scheidsrechtersbaas Stephanie Forde © Eleven Sports

Een terechte penalty voor Union, vindt het Referee Department: “Duw gebeurde op de lijn en die hoort ook tot het strafschopgebied”

Jupiler Pro LeagueDoldwaze slotfase in het Dudenpark, wanneer scheidsrechter Nathan Verboomen eerst in de 94ste minuut een doelpunt van Union-spits Undav afkeurt en dan in de 97ste minuut een strafschop fluit voor de Brusselaars. Een controversiële elfmeter: onze huisref Tim Pots zag er géén penalty in. Maar voor het Referee Department heeft Verboomen het bij het rechte eind, zo laten ze vandaag weten.

37 reacties

 • Vincent Lagaisse

  1 jaar geleden
  En waar bleef de var ?
 • andre van de wege

  1 jaar geleden
  moest het brugge geweest zijn dan was zuiver penalty. ik hoop ook dat het kleine union kampioen word.
 • Johan Roelands

  1 jaar geleden
  Pure penalty,,,gaan discussieren of t buiten of binnen is is moelijk uit te maken
 • Mieke Dessein

  1 jaar geleden
  Strafschop of niet Union blijft toch verbazen en vergeet ook de trainer niet eerst top met Charleroi en nu met Union
 • roger casteleyn

  1 jaar geleden
  Union kampioen is goed om anderlecht de kans te geven Brugge van een derde opeenvolgende titel te houden en zo een Schots kampioenschap te vermijden. Daar doet de bond gretig aan mee.
 1. “Hoe goed zijn jonkies als Onana en Lukebakio op dít niveau?”: voor onze chef voetbal is match tegen de Mannschaft meer dan een gewone oefenpot
  PREMIUM
  16

  “Hoe goed zijn jonkies als Onana en Lukebakio op dít niveau?”: voor onze chef voetbal is match tegen de Mannschaft meer dan een gewone oefenpot

  “Eindelijk nog eens een testcase”, aldus onze chef voetbal Niels Poissonnier over de oefenmatch van de Rode Duivels van vanavond tegen Duitsland. “Het hernieuwde enthousiasme dat vorige vrijdag in Stockholm het levenslicht zag, vraagt om een vervolg”, klinkt het. “Jonkies als Onana, Lukebakio en Lavia, hoe goed zijn ze op dít niveau tegen een grootmacht als Duitsland?”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.