Siebe Schrijvers
Volledig scherm
PREMIUM
Siebe Schrijvers © Twitter OHL

Een statement van jewelste: OHL betaalt absoluut recordbedrag voor Schrijvers

Belgisch voetbalOH Leuven zet met de komst van Siebe Schrijvers (24) de torenhoge ambities kracht bij. Niet enkel komt Schrijvers aan Den Dreef in een gespreid bedje terecht, maar vooral is deze transfer een statement van jewelste. OHL legt immers by far een absoluut recordbedrag op tafel. 

22 reacties

 • john dewit

  2 maanden geleden
  Gewoon een paar binnen trappen tegen de boeren .
 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Ik weet niet of het slim is zoveel te betalen voor een speler die wanneer hij inviel wel eens een heel goede beurt maakte maar eens in de basis vaak door de mand is gevallen.
 • jammy cappon

  2 maanden geleden
  Heel goede voetballer maar in mijn ogen iets te licht voor absolute top in België, misschien door gebrek aan vertrouwen? Kon ganse matchen afwezig zijn maar als hij zijn dagje had was hij heel goed. Spijtiggenoeg had hij veel te weinig zijn dagje om aanspraak te kunnen maken op basisplek bij club.
 • rik cappelle

  2 maanden geleden
  Voila daar zijn we ook van af. Veel en veel te licht voor de top in ons land. Ja tegen Moeskroen of Cercle of zoiets maar verder van de rest het grote niets.
 • Wim Haelewyn

  2 maanden geleden
  Kassa kassa, tjing tjing...
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart