Bondscoach Ives Serneels met Yana Daniëls en Julie Biesmans, die revalideert van een hamstringblessure en niet mee afreist naar Cyprus.
Volledig scherm
Bondscoach Ives Serneels met Yana Daniëls en Julie Biesmans, die revalideert van een hamstringblessure en niet mee afreist naar Cyprus. © Photo News

Een nieuwe goalgetter, de psychologe mee op pad en straffe tegenstanders: een vooruitblik op de Cyprus Cup met bondscoach Ives Serneels

Belgisch voetbalVandaag nog een laatste pittige training in het oefencomplex van Tubeke, morgen met z'n allen het vliegtuig op naar warme oorden. Onze Red Flames nemen van 26 februari tot en met 8 maart deel aan de Cyprus Women's Cup, een prestigieus toernooi waar onze nationale voetbaldames het verdere verloop van de reeds foutloos gestarte WK-kwalificatiecampagne voorbereiden. Oostenrijk, Tsjechië en Spanje zijn de opponenten van dienst: "We moeten niet onnozel doen, dit zijn fantastische tegenstanders", stelt bondscoach Ives Serneels. 

5 reacties

 • Roger Deprez

  4 jaar geleden
  Ze zijn toch wel de laatste jaren enorm gegroeid en brengen nu toch wel voetbal om zeker naar te kijken, ik wens ze verder veel succes.
 • André Vermaelen

  4 jaar geleden
  Die spelen met meer inzet en komen niet naar de match met een tasje zoals de mannen.
 • Tom Van Calster

  4 jaar geleden
  De kloof met het mannenvoetbal is te groot en zal nooit kleiner worden.
 • Lois Verdonk

  4 jaar geleden
  De Yellow Flames zien spelen, die zijn op veertienjarige leeftijd evenwaardig aan de jongens. Dat beloofd voor de toekomst.
 • Ahmed Amrani

  4 jaar geleden
  Prachtig om een match van deze atleten te volgen de kloof met het mannenvoetbal wordt ieder jaar kleiner.