Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Een mauve dankjewel": Anderlecht na Genkse bekerwinst zeker van Europees voetbal en daar is eigenaar Marc Coucke heel tevreden om

Belgisch voetbalRacing Genk heeft de Beker van België gewonnen en daar zijn alle ploegen uit de Champions’ play-offs blij mee. Want dankzij de overwinning van de Limburgers zijn alle teams bij de eerste vier - in casu Club, Genk, Anderlecht en Antwerp - nu zeker van Europees voetbal, net als de winnaar van de Europe play-offs (Oostende, AA Gent, Standard of KV Mechelen). Marc Coucke feliciteerde de winnaars namens Anderlecht: “Een mauve dankjewel.”

24 reacties

 • Marko Decandt

  2 maanden geleden
  Velen zien vanalle complottheorieën om Anderlecht toch maar Europees te kunnen doen spelen? Hadden ze niet in de eerste plaats de PO's tot 4 ploegen gebracht om dat te voorkomen? Ik denk dat velen in eerste instantie niet gedacht hadden dat RSCA in de top 4 ging staan op het einde van de reguliere competitie. Dus niks complot, veel frustratie nu denk ik eerder dat ze nu het Europees avontuur in de schoot geworpen krijgen.
 • jean-pierre daenens

  2 maanden geleden
  Zoek er niets anders achter dan een gemeend dank u wel van een gelukkige eigenaar. Complottheorieën zijn hier nutteloos.
 • Malik Bouaoud

  2 maanden geleden
  Laat de mauves maar europees spelen...dan hebben we eindelijk terug een goede comedy show op tv dan ;)))
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Racing heeft dan toch Coucke en co geholpen om de schuld wat te verlichten, die Limburgers zijn de slechtste nog niet. Toen ze Theo moedwillig van achteren aanpakte dacht ik die is voor maanden uit, maar goed dat het zo is afgelopen.
 • Dirk BERX

  2 maanden geleden
  Een dankjewel aan het scheidsrechters korps was beter geweest, want deze hebben er alles aan gedaan om Oostende uit de top vier te houden. Ik verdenk zelf Club Brugge ervan dat zij dit spelletje mee speelden, denk maar aan de flaters van Mignolet tegen Anderlecht !