Nainggolan, Silva, Esposito en Damiano Er Faina.
Volledig scherm
Nainggolan, Silva, Esposito en Damiano Er Faina. © Instagram

Een Italiaanse influencer als maïzena: hoe Radja Nainggolan met Anderlecht-spitsen Silva en Esposito op de foto belandde na avondje uit eten

Belgisch voetbalRadja Nainggolan heeft een opvallend plaatje via zijn Instagrampagina gedeeld. Op het beeld is de Antwerp-middenvelder te zien samen met Anderlecht-spitsen Fabio Silva (20) en Sebastiano Esposito (20) en het Italiaanse socialmediafenomeen Damiano Er Faina (34). Het bonte gezelschap genoot van een gezellig avondje uit eten.

24 reacties

 • jozef van riel

  3 maanden geleden
  Ze doen idd in hun vrije tijd wat ze willen. Maar is het normaal dat een voetballer tot middernacht op een concert te vinden is daags voor (!) een wedstrijd??
 • Frank Waeghe

  3 maanden geleden
  Die mannen doen in hun vrije tijd, in hun privé tijd, waar ze zelf zin in hebben net als wij allemaal. Ze staan op de foto na een diner, ik vraag me echt af wat daar mis mee is. Ik vraag me verder ook af wat de sportieve waarde van dit artikel is.
 • Bert Van Geffen

  3 maanden geleden
  Snap niet waarom dit problematisch zou zijn, als je gedaan met 'werken' hebt kan je toch ook een stukje gaan eten? Muggenzifters hier altijd!
 • Patrick Tielemans

  3 maanden geleden
  Ze zijn vrij en buiten hun uren. In jouw vrije tijd doe je wat je wil. Dat ze niet presteren is een andere zaak.
 • Johan Aerts

  3 maanden geleden
  Zijn het niet waart om prof voetballer te zijn. Die spelers huren dat moet stoppen trekt op niets werkt niet.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. ANALYSE. HLN onderzocht wat de drie grote Belgische voetbalbazen al in hun club staken. Slechts één maakt winst
  PREMIUM

  ANALYSE. HLN onderzocht wat de drie grote Belgische voetbalba­zen al in hun club staken. Slechts één maakt winst

  Een stadion zetten lukt Bart Verhaeghe maar niet. Maar hoe lonen zijn investeringen tegenover Marc Coucke en Paul Gheysens, die andere Belgische voetbalbazen? Eén van hen slaagde erin om geld te verdienen met zijn club. Een andere heeft een half stadion gebouwd. En een laatste heeft vooral afgezien. Hoeveel hebben Verhaeghe, Coucke en Gheysens geïnvesteerd - of gecasht? Wat hebben ze op vlak van infrastructuur neergezet? En hoe boert hun club sportief en financieel sinds hun komst? Een analyse.