Onuachu neemt afscheid van Croonen en Genk.
Volledig scherm
Onuachu neemt afscheid van Croonen en Genk. © Photonews

Een droom vervuld, een garantie op goals kwijt: Genk laat Onuachu naar Southampton trekken en vangt minstens 18 miljoen euro

Racing Genk is een garantie op goals kwijt. De competitieleider liet op de slotdag van de wintermercato de Premier League-droom van Paul Onuachu (29) in vervulling gaan. De topschutter verhuisde voor 18 miljoen euro (plus 3 miljoen) naar Southampton, waar hij voor 3,5 seizoenen tekende. Genk haalt als vervanger Toluwalase Emmanuel Arokodare (22). En dat is serieus balen voor Anderlecht, want alles leek erop dat hij bij paars-wit zou tekenen.

77 reacties

 • Jan Janssens

  1 maand geleden
  Kiezen voor het grote geld, om op de bank te gaan zitten bij een degradatieploeg in een competitie die je niet kent. Tof. Binnen twee jaar staat hij daar terug met hangende pootjes.
 • Rachid bounasser

  2 maanden geleden
  2 de klasse Engeland is nog 10 keer tekeer en hoger niveau dan België 1 ste klasse . Veel succes nog !
 • Rachid bounasser

  2 maanden geleden
  2 de klasse in engeland is nog steeds hoger en sterker competitie dan de Jupiler League
 • Etienne Vanhoegaerden

  2 maanden geleden
  Hopelijk voor hem spelen ze volgend seizoen niet in tweede
 • johnny palmaers

  2 maanden geleden
  KRC Genk, Dimi De Condé en Wouter Vrancken vinden wel een oplossing om Onuachu te vervangen. Bij aanvang van de competitie verloren we Ito, Thorstvedt, Lucumi en Bongonda door transfers en kijk waar de ploeg nu staat. En uiteindelijk, het is die mannen hun job waardoor het logisch is dat ze voor de centen kiezen want de carriére is van korte duur. Succes Onuatchu en bedankt voor alle fijne voetbalmomenten.