Roman Yaremchuk kon nog maar twee keer raak treffen dit seizoen.
Volledig scherm
Roman Yaremchuk kon nog maar twee keer raak treffen dit seizoen. © Photo News

Dure tegenvallers: welke vijf spelers kan je best transfereren in je Gouden 11-team?

Gouden 11Spelers als Paul Onuachu, Toby Alderweireld en Simon Mignolet zijn hun prijskaartje meer dan waard, maar welke dure vogels vallen - voorlopig - tegen in de Gouden 11? Tijdens het seizoen heb je recht op maar liefst zes transfers, gebruik ze dus verstandig.

5 reacties

 • Fred De Clercq

  2 maanden geleden
  Vanaken zou in buitenland niet van de bank komen hoor Zeer goede speler(nu wat minder ) maar blijft top voor Belgische competitie en iets te traag voor Engeland ,Spanje, Italië en Duitsland Zie naar De Ketelaere zelfde profiel klasse voor hier maar iets te weinig voor de grote Europese competities
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Vanaken is over de 5 afgelopen jaren bekeken de beste speler op de Belgische velden. Dat is gewoon de realiteit. Momenteel heeft hij wel een fameuze vormdip. Laat daar geen twijfel over bestaan.
 • rene de mondt

  2 maanden geleden
  Hier ziet men dit er vele personen niets van de speler van Aken niets moeten hebben,zijn dan waarschijnlijk supporters van aa Gent en rsca,maar vele ploegen hebben zulke speler niet in hun rangen gehad,heeft veel te weinig speelgelegenheid gehad in de nationale ploeg, was zeker niet de vriend van mzrtinez zoals witsel en tielemans
 • Bert Van Geffen

  2 maanden geleden
  @johan dubaere: Vanaken zou nog niet gespeeld hebben vrees ik, na zijn zoveelste loonaanpassing doet hij weer niets meer... Ze hadden beter Vormer een nieuw contract gegeven.
 • johan dubaere

  2 maanden geleden
  goed dat vanaken in brugge bleef want in als hij zo zou spelen in het vk zoals hij nu speelt in brugge ( waar niemand van praat ) zou hij ook bankzitter zijn
 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. Onze chef voetbal ziet hoe Peter Bossaert aangeschoten wild werd: “Icarus heeft té dicht bij de zon gevlogen”
  PREMIUM
  7

  Onze chef voetbal ziet hoe Peter Bossaert aangescho­ten wild werd: “Icarus heeft té dicht bij de zon gevlogen”

  “Een boemerang is in zijn gezicht teruggekeerd.” Zo omschrijft onze chef voetbal Niels Poissonnier de rel rond voetbalbond-CEO Peter Bossaert, die vannacht werd ontslagen nadat er een storm onstond over een controversiële bonus. En dat vlak voor de EK-kwalificatiecampagne. “Bossaert mag dan naar de buitenwereld toe ‘every inch a gentleman’ zijn en de bond verder gemoderniseerd hebben, doorheen de jaren heeft hij met zijn aanpak ook veel mensen tegen de borst gestoten.”