Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Westerlo WES
2
EINDE
1
Anderlecht AND
 • 6' Goal Igor Vetokele
 • 83' Goal Halil Akbunar
 • Sebastiano Esposito Goal 70'

Dramatisch Anderlecht verliest ook in Westerlo en blijft achter met één op twaalf

Jupiler Pro LeagueDramatisch spelniveau, een vierde competitienederlaag. Anderlecht was ook in Westerlo ondermaats en ging kopje-onder in het Kuipje: 2-1. Met 10 op 24 oogt de balans van Mazzu en co bijzonder pover.

92 reacties

 • Jean Donny

  3 maanden geleden
  Spelers à la Cullen en Trebel worden gemist met zgn talent alleen win je geen wedstrijden!
 • Kato De Cock

  3 maanden geleden
  Anderlecht heeft best wel goede spelers, maar het zijn er allemaal die het hebben van een goede dag, een flits, een versnelling. Er zijn geen dragende, leidende spelers op het middenveld. In de verdediging was dit ook niet voldoende, maar Vertonghen zal daar wel een rol spelen. Anderlecht zou veel beter draaien moest het een echte 'patron' in het middenveld hebben.
 • Michel Sas

  3 maanden geleden
  Dit is gewoon de schuld van het transferbeleid. Al jaren mislukte transfers. En eigen jeugd te weinig voor 1A , hadden beter eerst gerijpt in 1B. Het wordt dus weer niets dit seizoen. En Mazzu…verander aub eens van systeem.
 • Gerry Cle

  3 maanden geleden
  Als het de bedoeling is van Anderlecht om hun supporters in een depressie te duwen zijn ze goed bezig. Zoveel talent ( zie RD selectie) en Mazzu krijgt die niet aan het voetballen. Misschien Vertonghen speler trainer maken?
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Drie jaar terug werd een gelijkaardig spelsysteem aangewend voor alle RSCA ploegen. Goed snel en precies voetbal. Met Kompany ging de toepassing ervan in stijgende lijn. Met Mazzu wordt die lijn afgebroken, gelijkaardig wat bij Genk gebeurde, dat was ook een goed voetballende ploeg. Een blunder van Van den Houtte.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Anderlecht niet te spreken over supportersclub die salvo aan vuurpijlen ontstak: “We zijn heel ontgoocheld”
  Play
  Jupiler Pro League
  53

  Anderlecht niet te spreken over supporters­club die salvo aan vuurpijlen ontstak: “We zijn heel ontgoo­cheld”

  Jawel, hoor. Ook het duel tussen Anderlecht en Genk werd ontsierd door wangedrag van enkele fans. Supportersclub ‘South Leaders’ wilde op die manier haar tienjarig bestaan vieren. En daar was Anderlecht natuurlijk allerminst tevreden mee. “Het is redelijk onbegrijpelijk, omdat we duidelijke afspraken hadden gemaakt”, stelt woordvoerder Mathias Declercq.