Photo News
Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
2
 • Trent Sainsbury 45'+2'
 • Zinho Gano 74'

Dramatisch Anderlecht onderuit tegen Kortrijk, Wellenreuther kop van Jut na monumentale blunder

Jupiler Pro LeagueDe reactie die Vincent Kompany verwacht had van zijn jongens na de wanprestatie tegen Cercle van vorige week, bleef uit. Een dramatisch Anderlecht ging vandaag met 0-2 ten onder tegen KV Kortrijk. Sainsbury scoorde na een dikke flater van Wellenreuther, diep in de tweede helft zette Gano de eindstand op het bord.

99 reacties

 • Ine Anckaert

  5 maanden geleden
  De vraag is wie durft het te zeggen tegen Kompany? Kompany heeft zichzelf ingekocht met vele miljoenen € die hij verdiend heeft tijdens zijn carrière, ga er maar aanstaan, want als ze hem buitenwerpen, dan ben ik toch zo goed als zeker dat hij geen verlies zal doen, integendeel!!
 • Michel Vandewiele

  5 maanden geleden
  Sorry mensen, hij heeft zijn best gedaan maar zou nu toch moeten inzien, en niet alleen hij dat het niet gaat, hij moet de eer aan zichzelf houden, dat is geen schande. En mr. de voorzitter, graag wat uitleg bij het VOETBAL spel ipv over uw geld het begint op te vallen.
 • Walter De Vuyst

  5 maanden geleden
  Wanneer men zoals Anderlecht iedere week met een ploeg van 16 & 17- jarigen speelt is het niet meer dan normaal dan men tijdens de competitie een mindere periode heeft . Welke trainer heeft de moed om in jeugdig talent uit eigen regio volop te investeren .
 • Pieter De Ruyter

  5 maanden geleden
  En binnen 3 maanden wordt de helft van de ploeg verkocht omdat er er geen geld meer is, volgend seizoen halen ze de linkerkolom niet meer.
 • dretie munkies

  5 maanden geleden
  Als Anderlecht al verliest tegen Kortrijk dan weten ze wel dat ze play-off 1 mogen vergeten !