Didier Lamkel Zé.
Volledig scherm
Didier Lamkel Zé. © Play Sports

Dit stond er op het briefje dat Didier Lamkel Zé toonde na zijn wereldgoal tegen Waasland-Beveren

30 reacties

 • eric de baene

  1 jaar geleden
  Het wordt tijd dat die wegga die speler Paard draadjes los van boven helaas en zeker geen voorbeeld voor de jeugd Wel goeie voetballer maar de rest ...
 • Hassan Zriouil

  1 jaar geleden
  Ik weet hoe je met zulke persoon moet omgaan er moet met hem gesproken worden,anders gaat hij dat toch niet begrijpen,ik ben jeugcordinator geweest en had zulke types in de ploeg,maar ze weten het altijd beter
 • Pieter De Ruyter

  1 jaar geleden
  En weer kan hij het niet laten ... .
 • Johan hendrickx

  1 jaar geleden
  De competitie zou veel kleurrijker zijn met nog enkele van die gasten tussen de lijnen. Is nu al het doelpunt van het jaar!
 • frankie bressinck

  1 jaar geleden
  Wat was Beveren weer naief, ik stond erbij en keek ernaar! Zo gaan ze nooit in 1ste klasse blijven! Weer 2 goals erbij voor Lamkel Zot, nu zal de prijs weer omhoog gaan! Allez Turkije waar wacht je nog op, 3 miljoen voor een goalenmaker!
 1. Einde seizoen voor Benito Raman door enkelblessure
  Belgisch voetbal
  4

  Einde seizoen voor Benito Raman door enkelbles­su­re

  Benito Raman komt dit seizoen niet meer in actie. De spits liep op de afsluitende training voor het duel met Antwerp een scheurtje op in de enkelligamenten. De spits moet niet geopereerd worden, maar is wel zeker enkele weken buiten strijd. Ook Mario Stroeykens is licht geblesseerd en ontbrak daarom tegen de Great Old. De club onderhandelt met Stroeykens over een contractverlenging, maar de gesprekken verlopen moeizaam. Zijn huidige verbintenis loopt af in 2023. Door de afwezigheid van Raman en Stroeykens was er nog eens een plekje in de (ruime) selectie voor Antoine Colassin.