Dejan Veljkovic doet zijn verhaal van ‘Propere Handen’: “Ik heb mijn verantwoordelijkheid genomen. Dat anderen dat nu ook doen”

Operatie Propere HandenDejan Veljkovic heeft voor het eerst zijn verhaal gedaan. Of toch bijna twee jaar geleden. In een in 2020 ingeblikt interview met 'Pano’ noemt de spilfiguur in Propere Handen zelf alle bekende namen. De eindafrekening van een makelaar. Van Van Holsbeeck, over Leekens tot Peter Maes. “De bond stelde zelf voor om te betalen via mijn firma.”

65 reacties

 • phil smedts

  6 maanden geleden
  En de politiek blijft aan die fraudeurs maar extra belastingsvoordelen toekennen, terwijl de gewone burger de volle pot moet betalen, schandalig gewoon. België is geen democratie meer, maar een corrupt land waar het grote geld van bvb voetbalclubs en multinationals voorgaat op alles.
 • Fred Kijzer

  6 maanden geleden
  Een beetje voetballer wordt tegenwoordig verpatst voor pakweg 25 miljoen euro. Omgerekend naar vroegere Belgische franken is dat EEN MILJARD. Nogal logisch dat daar met volle broodzakken wordt gesjoemeld.
 • jan sergooris

  6 maanden geleden
  Heb de reportage gezien,en ik moet zeggen die Vjelkovic is echt ne goeie mens. Iedereen die hem geld vroeg ,gaf hij zomaar geld.Echt ne crème van ne gast.Het waren de bestuursleden en trainers en anderen die zulke constructies ineen staken.
 • patrick de bock

  6 maanden geleden
  Inderdaad mr De Bruyne, een leugendetector is misschien wel de oplossing! Welke door Veljkovic beschuldige trainer/manager/… durft het aan om spontaan aan die detector te gaan zitten en alzo zijn onschuld te bewijzen?
 • René Van Halen

  6 maanden geleden
  En dit Belgische voetbal moet absoluut door de Belgische belastingbetalers gesponsord worden om leefbaar te zijn? De Belgische politiekers zijn waarschijnlijk in het zelfde bedje ziek. En de gewone man zal dit wel betalen.