BELGA / BELGA
Volledig scherm
© BELGA / BELGA

Deila naar Club Brugge: Noorse coach zal er ruim één miljoen euro netto verdienen, maar wat met Rik De Mil?

Witte rook in Brugge en Luik. Ronny Deila verkast zoals aangekondigd van Standard naar Club Brugge, dat de clausule van 2 miljoen euro effectief ook betaalt. Voor Rik De Mil is een plaats in de staf gereserveerd, al valt te betwijfelen of de huidige T1 die zal innemen.

98 reacties

 • Jan Daems

  6 dagen geleden
  Dat ze De Mil maar aanhouden, ze zullen hem meer dan waarschijnlijk nog nodig hebben want als Deila de puntjes op de i gaat zetten dan is zijn lot, net als dat van zijn illustere voorgangers, bezegeld en dan mag Milleke weer eens depaneren.
 • frans ornelis

  1 week geleden
  moeten geen spelers meer bijhalen de trainer zal zorgen dat ze weer kampioen worden trainer veel belangrijker dan spelers
 • Kurt Calebout

  1 week geleden
  Rik zal Hoefkens volgen en de oversteek maken.
 • jean luc jorissen

  1 week geleden
  Deila is de ideale trainer voor club Brugge net zoals De Mil, Parker,Hoefkens,Clement enz
 • Philip De Smet

  1 week geleden
  Wens Deila veel succes toe bij onze familie lub Club Brugge. Hopelijk spelen ze volgend seizoen finale van Conference League. Dan zal er wel geld in het laatje zijn. Alleen, het wordt stilaan tijd om grote kuis te houden bij Club Brugge. De spelers moeten eens begrijpen dat er met het geld van de supporters matchen worden gespeeld. Dus moeten ze ook presteren. 5 trainers op twee seizoenen, da's eigenlijk veel te veel. De Mil gaat Hoefkens volgen, daar ben ik van overtuigd.