Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

DEGRYSE INTERVIEWT Simon Mignolet: “Wij zijn het aan onszelf verplicht om weer kampioen te worden”

Champions' play-offsBlazer uit, hemdsmouwen opgerold. Om maar te zeggen: ook Marc Degryse is klaar voor de titelstrijd. Oog in oog met Simon Mignolet (34) draaide hij bijgevolg niet rond de pot. “Met 10 op 18 ga je er niet komen, Simon.” Mignolet: “Dan is ons seizoen mislukt.”

19 reacties

 • Johan Planckaert

  2 maanden geleden
  play off is competitievervalsing. Eerst een gans seizoen spelen om dan de voorsprong gehalveerd te zien. Bestaat nergens. De enige verdiende kampioen dit jaar is Union. Club moet niet te hoog van de toren blazen, zijn gewoon veel te licht op europees vak. Een dikke nek helpt daar niet.
 • Herman Valaert

  2 maanden geleden
  Mignolet is voorlopig niet de beste keeper van België ...dat weet zoal iedere voetbalsupporter ...hij liet al te veel steken vallen om eruit te steken! Hij vergeet ook dat hij een keeper is i.p.v. een veldspeler-want dit was precies de reden dat hij faalde...een vliegende keeper noemde men dat in onze tijd, maar bij hem lukt dit niet altijd dus moet hij gewoon zijn job doen ,en das ballen pakken.
 • Danny Vernimmen

  2 maanden geleden
  Degryse zou beter Martinez eens moeten interviewen met ernstige vragen. Maar het zal waarschijnlijk niet mogen van DPG media .
 • maria vaeyens

  2 maanden geleden
  De doelstelling was kampioen spelen? Ik dacht dat de doelstelling was, Europees, de beker EN kampioen spelen. Dat zeiden ze toch van in het begin bij Brugge.
 • Etienne De Bondt

  2 maanden geleden
  Natuurlijk zijn ze verplicht om kampioen te worden, niet omdat ze het kunnen, niet omdat ze de beste zijn, maar om het geld dat er aan vasthangt. Geld dat nodig is om betere spelers te kopen om in Europa te kunnen overwinteren.