VTM/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM/Photo News

De uithaal van Gheysens als katalysator: Great Old moet STVV-kater doorspoelen in Ghelamco Arena

AntwerpZo, Antwerp werd gisteren even wakker geschud na de zwakke vertoning tegen STVV. Speler Radja Nainggolan liep al vloekend richting kleedkamer, waar ook voorzitter Paul Gheysens zijn spelers even stevig de levieten kwam lezen. Maar waarom zette de grote baas net nú de boel op scherp?

9 reacties

 • dirk verhelst

  4 maanden geleden
  Als ze ipv radja voor veel geld te halen , dat geld hadden gebruikt om lior en dieu te houden , dan speelden ze nu kampioen , want daar mankeert het aan , voetballend vermogen en een spits die niet alleen scoort maar ook kan meevoetballen , wat aan frey niet besteed is en faris of alexis de sart hadden perfect ipv radja kunnen spelen , want zo'n uitzonderlijke zaken heeft die nog niet laten zien !
 • Ivan Smissen

  4 maanden geleden
  Wat een arrogantie! Ze moeten blij zijn dat ze een punt haalden tegen het grote STVV!
 • Dimitri Ganje

  4 maanden geleden
  Sam Vines buiten dit is hier de nfl niet. Jusuf moest spelen en bataille. Verder moet er een snelle spits komen die je een doorsteek kan geven. Radja minder zagen en beter passwerk 8 vd 10 ballen komen bij de tegenstander.
 • oscar zwart

  4 maanden geleden
  Typisch Belgisch,zodra dat gebeurt is het evenwicht weg,wat moet het technisch hart nu denken?dit,wij lopen er voor spek en bonen bij.maar ja,deze voorzitter heeft zowieso geen kaas gegeten van de impact en onvoorspelbaarheid van dit mooie spelletje
 • RENE CUYVERS

  4 maanden geleden
  Als naigolan het uithangbord van stamnummer één is zegt genoeg…