Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De trukendoos van Dejan Veljkovic en co: de trainer een extraatje geven van 150.000 euro? We doen alsof het een lening is voor zijn vrouw

Hoe meer valse facturen voetbalmakelaar Dejan Veljkovic (51) opstelde, hoe inventiever het voetbalwereldje werd. Zo zou Peter Maes (57) destijds als trainer van Lokeren een extraatje van 150.000 euro zijn toegestopt. Om dit te verdoezelen werd een vals contract opgesteld. Plots had Maes’ vrouw zogezegd een lening van 150.000 euro lopen bij een zekere Branko Veljkovic. Een naam die de échte Veljkovic verzon. Dat zegt Dejan Veljkovic zelf, geruggesteund door het federaal parket.

29 reacties

 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Als ik iets vergeet om op mijn belastingaangifte van ca € 100 te zetten komt er gegarandeerd een boete.
 • Paul Philippaerts

  2 maanden geleden
  Waar zoveel miljoenen omgaan zal er altijd plaats zijn voor lijmstokken. Zeker als er moet gezwegen worden en de fiscus interesse heeft in die verhandelingen, moet er betaald worden. Raar dat al die "onschuldigen" plots met zware advocaten komen opdraven. Hun erelonen zullen snel kunnen berekend worden nu dat de cijfers op tafel liggen.
 • Ronny Van Exe

  2 maanden geleden
  Dat er onregelmatigheden gebeuren in de sport verwonderd niemand maar dergelijke personen geloven die enkel hun eigen vel willen redden lijkt me geen referentie om orde op zaken te stellen
 • Willy Devroey

  2 maanden geleden
  Ik heb weinig vertrouwen in die vent. Lijkt me als een wraakoefening om zichzelf buiten schot te houden. Als hij van het parket bescherming krijgt kan hij vertellen wat hij wil. heeft hij ook de bewijzen die zijn verklaringen staven? Dit toont in ieder geval dat de gemeenschap bestolen wordt door hun prioritaire behandeling bij de bijdragen sociale zekerheid en belastingen. Opkuisen die boel.
 • Jean-pierre Thierens

  2 maanden geleden
  Deze excessen waren en zijn al jaren aan de gang . Iedereen wist het behalve blijkbaar degenenen die het moesten weten !
 1. Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoetballer was”
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  7

  Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoet­bal­ler was”

  In ‘Onuachu Town’ is zij de koningin, Tracy Acheampong (23). Een meisje uit Amsterdam met Ghanese roots en al bijna vier jaar steun en toeverlaat van Paul Onuachu (27). Ook zij genoot de laatste dagen intens van de erkenning die haar topspits kreeg. “Toen hij meteen mijn nummer vroeg, dacht ik ‘echt niet’, maar het was typisch Paul: doodeerlijk en rechtuit.”
 2. HLN SPORTCAST. Degryse en Jaques over de winstkansen van Ito: “Persoonlijkheid speelt mee, hoe je het ook draait of keert”
  Play
  Gouden Schoen
  3

  HLN SPORTCAST. Degryse en Jaques over de winstkan­sen van Ito: “Persoon­lijk­heid speelt mee, hoe je het ook draait of keert”

  Racing Genk heeft dit jaar twee kanshebbers op de Gouden Schoen: de Nigeriaanse prijsschutter Paul Onuachu (27) en het Japanse enigma Junya Ito (28). In HLN Sportcast wikken en wegen analisten Marc Degryse en Heleen Jaques de winstkansen van de “onderschatte” Ito. “Een onderdeel van de Gouden Schoen is hoe je wordt gezien door de buitenwereld.”
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.