Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De trukendoos van Dejan Veljkovic en co: de trainer een extraatje geven van 150.000 euro? We doen alsof het een lening is voor zijn vrouw

Hoe meer valse facturen voetbalmakelaar Dejan Veljkovic (51) opstelde, hoe inventiever het voetbalwereldje werd. Zo zou Peter Maes (57) destijds als trainer van Lokeren een extraatje van 150.000 euro zijn toegestopt. Om dit te verdoezelen werd een vals contract opgesteld. Plots had Maes’ vrouw zogezegd een lening van 150.000 euro lopen bij een zekere Branko Veljkovic. Een naam die de échte Veljkovic verzon. Dat zegt Dejan Veljkovic zelf, geruggesteund door het federaal parket.

29 reacties

 • Peeters Francis

  6 maanden geleden
  Als ik iets vergeet om op mijn belastingaangifte van ca € 100 te zetten komt er gegarandeerd een boete.
 • Paul Philippaerts

  6 maanden geleden
  Waar zoveel miljoenen omgaan zal er altijd plaats zijn voor lijmstokken. Zeker als er moet gezwegen worden en de fiscus interesse heeft in die verhandelingen, moet er betaald worden. Raar dat al die "onschuldigen" plots met zware advocaten komen opdraven. Hun erelonen zullen snel kunnen berekend worden nu dat de cijfers op tafel liggen.
 • Ronny Van Exe

  6 maanden geleden
  Dat er onregelmatigheden gebeuren in de sport verwonderd niemand maar dergelijke personen geloven die enkel hun eigen vel willen redden lijkt me geen referentie om orde op zaken te stellen
 • Willy Devroey

  6 maanden geleden
  Ik heb weinig vertrouwen in die vent. Lijkt me als een wraakoefening om zichzelf buiten schot te houden. Als hij van het parket bescherming krijgt kan hij vertellen wat hij wil. heeft hij ook de bewijzen die zijn verklaringen staven? Dit toont in ieder geval dat de gemeenschap bestolen wordt door hun prioritaire behandeling bij de bijdragen sociale zekerheid en belastingen. Opkuisen die boel.
 • Jean-pierre Thierens

  6 maanden geleden
  Deze excessen waren en zijn al jaren aan de gang . Iedereen wist het behalve blijkbaar degenenen die het moesten weten !