Zeldzaam beeld: Pini Zahavi present op een wedstrijd van 'zijn' club Moeskroen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zeldzaam beeld: Pini Zahavi present op een wedstrijd van 'zijn' club Moeskroen. © Belga

De supermakelaar achter Moeskroen: Pini Zahavi incasseerde 35 miljoen voor Neymar

VoetbalschandaalDe huiszoekingen rond Moeskroen vinden hun oorsprong bij één persoon. Pini Zahavi. Een Israëlische supermakelaar van 73 die 35 miljoen incasseerde toen hij Neymar aan Paris-Saint Germain verkocht voor 222 miljoen euro. De speurders zijn er net als het Belgisch voetbal van overtuigd: Zahavi is achter een kluwen van offshore-bedrijven de echte eigenaar van Moeskroen.

16 reacties

 • Marc Ledure

  2 jaar geleden
  Wat heeft den Bont toch allemaal in hun zakken gestoken ???? Ge moet mij niet zeggen dat den bond dat gedaan heeft voor niks om Moeskroen in eerste te houden.
 • Lilianne Van Neylen

  2 jaar geleden
  Wie nog gaat kijken naar voetbal moet nooit meer klagen over fraude en gesjoemel! Door ervoor te betalen houden ze het zelf in stand!
 • LUC HUON

  2 jaar geleden
  Dit onderzoek overstijgt Belgie en weegt zwaarder dan Bellemans of het Bosman arrest. Maar wie uit de voetbalwereld wil hier aan meewerken? K.B.V.B.,FA ,UEFA,, FIFA? De vraag is niet wie de schuldigen zijn maar wie is nog onschuldig.
 • Johan De Clercq

  2 jaar geleden
  Er zitten al 4 procedure advocaten te kwijlen op een honorarium.......
 • Johan De Clercq

  2 jaar geleden
  Met zo een deals en ..... zich bezig houden met....... Moeskroen......
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart