Onana, Vertessen, Matazo, De Ketelaere en De Winter.
Volledig scherm
Onana, Vertessen, Matazo, De Ketelaere en De Winter. © PhotoNews/Belga/RBFA/HLN

De Rode Duivels van de toekomst? Deze 11 talenten uit onze ‘Next Gen’-reeks staan te trappelen om straks over te nemen

Belgisch voetbalWat na de ‘Gouden Generatie’ bij de Rode Duivels? Onze ‘Next Gen’-reeks, waarvoor we de meest talentvolle Belgische voetballers van de generaties 2005 tot en met 2001 hebben opgelijst, licht al een flinke tip van de sluier. Maar welke 11 spelers uit onze reeks lijken op dit moment het best op weg om effectief door te stoten tot in de A-ploeg? Hieronder een elftal kanshebbers.

28 reacties

 • Piet Janssen

  3 maanden geleden
  Hebben al deze jonge generaties eigenlijk wel eens een prijs gewonnen? Een EU titel zoals NL onder 17 bijvoorbeeld de afgelopen 2 edities. Dan pas kan je spreken van een kansrijke nieuwe generatie toch.
 • Eric Stassen

  3 maanden geleden
  iedereen zal nog vaak terug denken aan deze generatie, de nieuwe generatie zal af en toe nog eens meedoen op een toernooi en daar zal het dan ook bij blijven : eens meedoen...
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  De " nieuwe " gouden generatie ...🙄...! Chocolade generatie zeker ... Ze gaan evenveel prijzen pakken als de vorig helaas ...!
 • Theo Collewaert

  3 maanden geleden
  Ceunen, 1 Vanaken is drie Tielemansen waard bij de RD
 • Karl Huysmans

  3 maanden geleden
  Gouden generatie? Welke gouden generatie? marsepeine generatie ja!!!
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.