De Ketelaere toont zich meteen op training, familie keert huiswaarts: dit was de eerste volledige dag van ‘CDK' als speler van AC Milan

46 reacties

 • Jan Wybo

  2 maanden geleden
  In België blijven is zoveel stilstaan ,dus succes kerel en blijf groeien
 • Ilse Verlinden

  2 maanden geleden
  Fijn dat er ook nog supporters van andere clubs zijn die het Charles gunnen. Klasse!
 • Frederik Lootens

  2 maanden geleden
  Een belangrijke stap voorwaarts, en naar mijn bescheiden mening, een uitstekende beslissing Charles.
 • Johan Lieben

  2 maanden geleden
  Veel succes Charles !
 • Lisen Liam

  2 maanden geleden
  Als anderlecht supporter gun ik het u uit mijn hart...Doe us best en toon net zoals anderen dat jij op jonge leeftijd het ook kunt...groot gelijk dat je vertrekt als je weet dat je er beter van wordt...Geniet van Italie en van uw familie...mvg
 1. Onze Club-watcher geeft inkijk in de prille carrière en het hoofd van “troetelbeer” Charles De Ketelaere: “Hij is een ‘Bruges boy’ en zal dat altijd blijven”
  PREMIUM
  Club Brugge

  Onze Club-wat­cher geeft inkijk in de prille carrière en het hoofd van “troetel­beer” Charles De Ketelaere: “Hij is een ‘Bruges boy’ en zal dat altijd blijven”

  “Toen ik nog tenniste, sloeg ik af en toe eens een racket kapot. Omdat elke fout die je daar maakt, je eigen schuld is.” De drang naar perfectionisme heeft Charles De Ketelaere (21) een grote transfer naar AC Milan opgeleverd. Met CDK verlaat een kind van het huis Club Brugge. Opgegroeid in de achtertuin van Jan Breydel en wiens hart altijd blauw-zwart heeft gekleurd. Onze Club Brugge-watcher Frank Dekeyser blikt terug op de opmerkelijke opmars van de “troetelbeer”.