Roman Yaremchuk naar Benfica.
Volledig scherm
PREMIUM
Roman Yaremchuk naar Benfica. © Photo News/RV

De kassa rinkelt opnieuw bij AA Gent: transfer Yaremchuk naar Benfica levert Buffalo’s beoogde bedrag op

AA GentDe kogel is door de kerk: Roman Yaremchuk (25) verlaat AA Gent na vier seizoenen, om zijn geluk te gaan beproeven bij Benfica. AA Gent stelde een transfersom tussen de 20 en de 25 miljoen euro voorop en heeft die naar verluidt ook gekregen.

11 reacties

 • marc van de poel

  2 maanden geleden
  Ik denk eerder, dat het de bankrekening van Ivan de Witte is, die momenteel uitpuilt. Niet dat dat niet mag, natuurlijk, maar Gent zelf zal van deze transfer niet rijker worden.
 • Bart Cornelis

  2 maanden geleden
  Ivan ik ga twee keer per jaar naar benfica kijken, voor je iets zegt denk eerst na. Als je benfica zou kennen dan weet je dat het een academie is van voetbal, volleybal, basketbal, korfbal, handbal en dat deze super succesvol is. Heeft niets met levensstandaard te maken. Ze weten gewoon wat ze doen.
 • Ivan Beelaert

  2 maanden geleden
  Ik vraag me toch af hoe het mogelijk is dat in een land als Portugal clubs zoveel euro's kunnen betalen voor een voetballer.Daar waar de levensstandaard toch niet te vergelijken is met België en waar verstandige mensen het land ontvluchten om aan werk te geraken.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Die speler verdient zijn transfer ...! Hij was te goed voor gent op termijn Gentse kassa rinkelt maar die speler zal gemist worden ...!
 • johan Haegeman

  2 maanden geleden
  Hij verdient deze transfert, ik hoop dat hij daar hetzelfde niveau bereikt. Nu maar hopen dat Gent snel een (gelijkwaardige) vervanger koopt, want zonder scorende spits zal het terug achtervolgen zijn vrees ik.