Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Dé hamvraag bij Anderlecht dit seizoen: kan RSCA bevestigen met een volledig nieuwe as?

AnderlechtMiazga, Sambi Lokonga, Nmecha. Anderlecht moet zijn ganse as vervangen. Op een spits is het nog wachten. Is beter doen dan vorig seizoen realistisch zonder goalgetter?

16 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  2 weken geleden
  Kompany en Anderlecht is een goede tandem. De as van vorig seizoen is nu zelfs beter, met meer body en ervaring. Die spits komt nog en er zijn voldoende talenten om verrassend uit de hoek te komen.
 • Dany Herman

  2 weken geleden
  Goeie scheidsrechters moet ge kopen en het komt in orde De concurrenten bij rooie kaart driematchen schorsen en de week erop oogje dicht knijpen voor nog zwaardere tackle zo gaat dat hier Wie betaald voor voetbal is niet slim of heeft geld teveel
 • André Vermaelen

  2 weken geleden
  Alles zal er vanaf hangen hoe goed ze zich bij de arbitrage hebben ingekocht. Hopelijk worden ze opnieuw strafschopkampioen met 11 onterecht verkregen strafschoppen.
 • Johan Lamon

  2 weken geleden
  Commentaar geven langs de zijlijn is zo gemakkelijk. Zelfs experts zijn geen exacte wetenschap die de voorspellingen correct kunnen omzetten naar de werkelijkheid. Er zijn teveel factoren die een eindresultaat kunnen bepalen. Laat staan dat de slimsten van de wereld weten wat de uitslag zal zijn binnen 9 maand. Afwachten is één, hopen is twee en beleven is drie. Doemdenken is voor hen die geen respect hebben voor anderen. Supporter ben je in hart en nieren. Afbreken kan iedereen. Spijtig
 • eric debanne

  2 weken geleden
  Lamke ze is op komst bij paars-wit ... Alles komt in orde !