Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Dé hamvraag bij Anderlecht dit seizoen: kan RSCA bevestigen met een volledig nieuwe as?

AnderlechtMiazga, Sambi Lokonga, Nmecha. Anderlecht moet zijn ganse as vervangen. Op een spits is het nog wachten. Is beter doen dan vorig seizoen realistisch zonder goalgetter?

16 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Kompany en Anderlecht is een goede tandem. De as van vorig seizoen is nu zelfs beter, met meer body en ervaring. Die spits komt nog en er zijn voldoende talenten om verrassend uit de hoek te komen.
 • Dany Herman

  1 jaar geleden
  Goeie scheidsrechters moet ge kopen en het komt in orde De concurrenten bij rooie kaart driematchen schorsen en de week erop oogje dicht knijpen voor nog zwaardere tackle zo gaat dat hier Wie betaald voor voetbal is niet slim of heeft geld teveel
 • André Vermaelen

  1 jaar geleden
  Alles zal er vanaf hangen hoe goed ze zich bij de arbitrage hebben ingekocht. Hopelijk worden ze opnieuw strafschopkampioen met 11 onterecht verkregen strafschoppen.
 • Johan Lamon

  1 jaar geleden
  Commentaar geven langs de zijlijn is zo gemakkelijk. Zelfs experts zijn geen exacte wetenschap die de voorspellingen correct kunnen omzetten naar de werkelijkheid. Er zijn teveel factoren die een eindresultaat kunnen bepalen. Laat staan dat de slimsten van de wereld weten wat de uitslag zal zijn binnen 9 maand. Afwachten is één, hopen is twee en beleven is drie. Doemdenken is voor hen die geen respect hebben voor anderen. Supporter ben je in hart en nieren. Afbreken kan iedereen. Spijtig
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Lamke ze is op komst bij paars-wit ... Alles komt in orde !
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.