Vanhaezebrouck en Bayat.
Volledig scherm
Vanhaezebrouck en Bayat. © Photonews

De grote comeback: Hein Vanhaezebrouck is de nieuwe trainer van AA Gent en tekent tot 2022

AA GentHein Vanhaezebrouck keert terug naar de plaats waar hij de hoogtepunten in zijn carrière beleefde. Hij volgt Wim De Decker op als trainer van AA Gent. Vanhaezebrouck tekende een contract tot juni 2022. 

14 reacties

 • jammy cappon

  2 maanden geleden
  @joahim Albert : correcte analyse maar het is wel niet omdat Ex-zwemcoach louagie Gent een topploeg noemt dat Gent ook een topploeg is. Gent is een goede middenmoot die, door het falen van, 1 keer bij toeval kampioen geraakt is. Dan is Union st Gilles, Sk Beveren en Lierse ook topploegen.
 • Brusselaar Xman

  2 maanden geleden
  waarom voetballers geen masker dragen? Omdat ze constant getest worden, positief is thuis blijven.bovendien dragen ze wel een masker maar niet bij trainen of match, logisch?
 • Brusselaar Xman

  2 maanden geleden
  zijn ideale ploeg, het zal nooit zijn schuld zijn als ze slecht spelen en als ze winnen, is hij de beste trainer. Hij zit in een zetel. Het was zijn enige kans om nog eens trainer bij topploeg te worden, vorige keren zwaar op zijn gezicht gegaan (Anderlecht, Genk en zijn 2e passage in Gent), steeds spelers hun schuld omdat ze richtlijnen niet volgden of scheidsrechters' schuld; maar nooit zijn schuld. Spelers zonder vertrouwen gaan niet beter spelen als coach hen afbreekt. Dikkenek 1e klas
 • Alex Wellens

  2 maanden geleden
  Hij haalt waarschijnlijk maart nog niet! Welke trainer gaat het daar oplossen? Een autokerkhof heeft een betere organisatie! 
 • gilbert Gijdé

  2 maanden geleden
  hij heeft wel niet die ploeg die hij vroeger had,maar het effect kan mss ook werken
 1. 46 profvoetballers uit eerste nationale dagvaarden KBVB, advocaat Van Steenbrugge: “Ze voelen zich gediscrimineerd”
  Play
  Belgisch voetbal

  46 profvoet­bal­lers uit eerste nationale dagvaarden KBVB, advocaat Van Steenbrug­ge: “Ze voelen zich gediscrimi­neerd”

  Het annuleren van de amateurcompetities krijgt nog een staartje. 46 profvoetballers die actief zijn in eerste nationale, het derde niveau in ons voetbal, dagvaarden de Belgische voetbalbond (KBVB). Advocaat Walter Van Steenbrugge vertegenwoordigt hen. “Er mag geen onderscheid gemaakt worden tussen profvoetballers uit 1A en 1B en uit eerste nationale.”
 1. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"

 2. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"