Vanhaezebrouck en Bayat.
Volledig scherm
Vanhaezebrouck en Bayat. © Photonews

De grote comeback: Hein Vanhaezebrouck is de nieuwe trainer van AA Gent en tekent tot 2022

AA GentHein Vanhaezebrouck keert terug naar de plaats waar hij de hoogtepunten in zijn carrière beleefde. Hij volgt Wim De Decker op als trainer van AA Gent. Vanhaezebrouck tekende een contract tot juni 2022. 

14 reacties

 • jammy cappon

  4 maanden geleden
  @joahim Albert : correcte analyse maar het is wel niet omdat Ex-zwemcoach louagie Gent een topploeg noemt dat Gent ook een topploeg is. Gent is een goede middenmoot die, door het falen van, 1 keer bij toeval kampioen geraakt is. Dan is Union st Gilles, Sk Beveren en Lierse ook topploegen.
 • Brusselaar Xman

  4 maanden geleden
  waarom voetballers geen masker dragen? Omdat ze constant getest worden, positief is thuis blijven.bovendien dragen ze wel een masker maar niet bij trainen of match, logisch?
 • Brusselaar Xman

  4 maanden geleden
  zijn ideale ploeg, het zal nooit zijn schuld zijn als ze slecht spelen en als ze winnen, is hij de beste trainer. Hij zit in een zetel. Het was zijn enige kans om nog eens trainer bij topploeg te worden, vorige keren zwaar op zijn gezicht gegaan (Anderlecht, Genk en zijn 2e passage in Gent), steeds spelers hun schuld omdat ze richtlijnen niet volgden of scheidsrechters' schuld; maar nooit zijn schuld. Spelers zonder vertrouwen gaan niet beter spelen als coach hen afbreekt. Dikkenek 1e klas
 • Alex Wellens

  4 maanden geleden
  Hij haalt waarschijnlijk maart nog niet! Welke trainer gaat het daar oplossen? Een autokerkhof heeft een betere organisatie! 
 • gilbert Gijdé

  4 maanden geleden
  hij heeft wel niet die ploeg die hij vroeger had,maar het effect kan mss ook werken
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal