Gent-voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie.
Volledig scherm
PREMIUM
Gent-voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie. © Florian Van Eenoo photonews

De Ghelamco Arena is voor AA Gent een zegen, maar vreemd genoeg (voorlopig) ook een vloek

Belgisch voetbalZo diep AA Gent twintig jaar geleden zat, zo constant presteert de club nu financieel. De Buffalo’s zijn gezond, en hebben in niet-corona-tijden zowat de meest stabiele inkomstenstroom van alle Belgische ploegen. Daar heeft de Ghelamco Arena een groot aandeel in. Alleen steekt het virus een serieuze stok tussen de wielen.

2 reacties

 • Michael Theunissen

  1 maand geleden
  Iedereen moet zich 100% geven voor de club en dat doet Hein van Haezebroeck niet. Het wordt de hoogste tijd dat hij zijn eigen club, die hem rijkelijk betaald. eerst eens analyseert.
 • luc teirlynck

  1 maand geleden
  Na regen komt zonneschijn,elke club geeft zijn ups en downs, iedereen maakt fouten. In voetbal is er geen zekerheid alles moet op het juiste ogenblik goed zitten en dan nog hang je af van verschillende factoren . Gent is een mooie club met fantastische supporters ,die de Belgische competitie al verschillende keer in Europa op de kaart zette rmb” Iedereen buffalo periode in Europa “
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01