VTM Stadion
Volledig scherm
© VTM Stadion

De fase waarom Cercle Brugge nu een onderzoek wil voor degradatiestrijd van 2015: "Overduidelijk buitenspel"

Belgisch voetbalCercle Brugge wil dat "de bevoegde instanties" zich ook een keer buigen over de degradatiestrijd van 2015. Op de laatste speeldag van de reguliere competitie verloor de 'Vereniging' alsnog in extra tijd van KV Mechelen na onder meer een duidelijk buitenspeldoelpunt. Scheidsrechter Bart Vertenten, die recent in opspraak raakte, en zijn assistent lieten de treffer toch doorgaan. Met kwalijke gevolgen voor Cercle. 

64 reacties

 • jean straetman

  4 jaar geleden
  Heb de beelden nog eens bekeken en wie stond er toen in de goal van cercle ??? juist W.Renard ( weer hij ) kijk maar eens naar Eupen - Moeskroen dan weet je genoeg . En het doelpunt van cercle moest ook afgekeurd worden altijd fout op cocalic , dus alles in evenwicht en klacht verworpen ....
 • peter destoop

  4 jaar geleden
  Waregem - standard enkele jaren geleden. duidelijke buitenspelgoals goedgekeurd door Nzolo. Anders was Waregem kampioen in 1e klasse.
 • eddy terres

  4 jaar geleden
  stvv -charleroi van vorig seizoen 0-1.Golden palace beloofde voor elk doelpunt van stvv 1000euro.In de slotfase duidelijke strafschop voor stvv .Niks aan de hand volgens scheids.Raar dat daar geen reactie op gekomen is in de media.Nochtans die het onderzoek heeft in gang gestoken fan van stvv.En Roland .......niks gezien alé.
 • wil baken

  4 jaar geleden
  Hahaha Cercle..... Beerschot had altijd in eerste moeten staan dat ze dat maar eens onderzoeken.
 • Henri jonkers

  4 jaar geleden
  Hallo Mechelen is de schuldige, maar nooit Eupen of Moeskroen op zijn Nederlands en toch beschermd waarom alleen de Vlaamse clubs en niet de neder Waalse clubs en zwijg maar hoe Lommel er uit is gefloten door die lieve scheidrechters en is moeten zakken naar eerste amateurs is werkelijk dit de toekomst van het Belgisch voetbal laat het dan maar stoppen corruptie hoort er niet in thuis.