photo_news
Volledig scherm
PREMIUM
© photo_news

David Steegen na 13 jaar weg bij Anderlecht: “Ariël Jacobs was een meester in het cynisme, John van den Brom was één langgerekt feest”

AnderlechtHet begin van de zomervakantie betekent voor David Steegen (55) het einde van een tijdperk. 13 jaar lang werkte hij met hart en ziel voor RSC Anderlecht, eerst als Hoofd Communicatie en later als Public Relations - of Affairs zoals hij het zelf omschrijft . Op stap met Steegen door zijn Anderlechtverleden. “Ik ben weg, maar de deur bij Anderlecht staat altijd op een kier.”

3 reacties

 • Christian MERTENS

  1 maand geleden
  Weer een Brusselaar die de boot moet verlaten! Paars-Wit neemt een Vlaamse wending (met Coucke M, Vandenhaute W en Verbeke P!) > de Gentse Floraliën in Brussel…. > Ik heb altijd (1955) in Neerpede gewoond en wat er van onze Club overblijft is rampzalig! Ik was blij met de overname van de Club door iemand uit ons land, maar ik had het mis. Zoals het nu gaat, hebben we veel tijd nodig om weer aan de top te komen! "L'espoir fait vivre"
 • Daniel Danhieu

  1 maand geleden
  Toffe man. Wij genoten al van zijn columns lang voor dat hij voor RSCA begon. Het was in een Brusselse wekelijkse krant: “Brussel deze week” denk ik maar ik ben er niet meer zo zeker van. Ik wens hem veel succes met zijn nieuwe job.
 • Germain De Block

  1 maand geleden
  Mooie titels,zeker wat affairen betreft in omkoopschandalen.