Vojvoda krijgt tijdens de coronatest een wattenstaafje in de neus.
Volledig scherm
Vojvoda krijgt tijdens de coronatest een wattenstaafje in de neus. © Instagram Standard

Coronatests, die elke club 50.000 euro kosten, vandaag op programma bij Standard - Toch beperkt aantal fans in oefenmatchen?

Belgisch voetbalMinstens veertig coronatests per week, aan 48 euro per stuk en dat tot minstens eind dit jaar. Dat heeft de Pro League gecommuniceerd aan zijn clubs, die zo meer dan 50.000 euro moeten voorzien voor deze regeling. Bij Standard is het vandaag verzamelen geblazen voor die test.

2 reacties

 • JOHAN VANBEKBERGEN

  1 jaar geleden
  50.000 euro kan er niet van af. Maar spelers voor ettelijke miljoenen kopen wel.
 • paul piens

  1 jaar geleden
  Als ze hun spelers buitenproportioneel kunnen betalen, dan zal er ook wel een corona test afkunnen zeker.
 1. OEFENMATCHEN JPL. Antwerp komt niet tot scoren in galamatch tegen Monaco - Standard geeft 3-0 voorsprong uit handen tegen Rennes -
  Belgisch Voetbal
  3

  OEFENMAT­CHEN JPL. Antwerp komt niet tot scoren in galamatch tegen Monaco - Standard geeft 3-0 voorsprong uit handen tegen Rennes

  Antwerp is er niet in geslaagd te winnen tegen het Franse AS Monaco. 5.000 supporters op de Bosuil zagen hoe hun ploeg 0-0 gelijkspeelde tegen de derde uit de Ligue 1 van vorig seizoen. Antwerp oefende eerder op de dag al met een resem spelers, onder wie Engels, De Pauw, De Sart en Ampomah tegen Sparta. Die ploeg verloor met 0-1. Tegen Monaco startte Brian Priske opnieuw met jonge verdediger Robbe Quirynen als linksachter. Ook Louis Verstraete kreeg een basisplaats. Bij Monaco werden heel wat sterkhouders op de bank gelaten. Antwerp kreeg in de eerste helft dan ook de beste kansen, maar scoren lukte niet. In de tweede helft was het AS Monaco dat de wet dicteerde, maar ook hun monopolie op de bal leverde geen doelpunt op.