Carl Hoefkens.
Volledig scherm
PREMIUM
Carl Hoefkens. © Photo News

Constructiewerken Hoefkens: wie zijn de fundamenten en de bouwstenen van dit Club? En waar moet gerenoveerd worden?

Club Brugge“Het is belangrijk om te bouwen aan de toekomst.” Carl Hoefkens is aannemer van dienst. Een inschatting over de constructiewerken bij Club Brugge.

37 reacties

 • Joeri Van Raemdonck

  2 maanden geleden
  Eigen jeugd das de toekomst! RSCA fan!
 • Dimitri De Witte

  2 maanden geleden
  De oplossing is simpel, we missen 1 degelijke verdediger naast Mechele & Mata. Voorts moet men Nielsen op zijn positie zetten, niet op de 8 maar op de 6 zoals bij Union, er mag een speler bij voor de 8 en eventueel concurrentie voor Vanaken en vooraan moet er iemand in steun van Jutgla worden gezocht, een bliksemafleider, Jutgla alleen tegen 4 sterke verdedigers kan gewoonweg niet, maar als schaduwspits rond een sterke aanvaller is hij ideaal!
 • gaston bergmans

  2 maanden geleden
  na 3 speeldagen moet je toch nog niet panikeren , na 10 speeldagen kun je hoefkens eens evalueren maar waarom hem nu al buiten zwieren , was preudhomme zo succesvol in het begin , vond dat zelfs nooit een goeie trainer beetje zelfde bedje ziek als vanhaezebroeck zagen en klagen geef hoefkens toch eens een beetje een kans
 • Marc Van Dorpe

  2 maanden geleden
  Het probleem is niet de trainer maar de spelers die uitgeblust en geen goesting hebben, waarom zouden ze ? Ze denken dat alles vanzelfsprekend is,buiten Odoi en Mingolet niemand op de afspraak.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Als ze komend weekend verliezen, mag Hoefkens al serieus beginnen oppassen want de supporters blijven dit niet aanvaarden. Frank de Boer is nog steeds vrij net als Philippe Cocu 😁. Dergelijke trainers maken het ook makkelijker om inkomende transfers te realiseren.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. CHALLENGER PRO LEAGUE. RWDM speelt in extremis gelijk tegen Jong Genk - Club NXT en Beveren delen de punten
  Challenger Pro League
  2

  CHALLENGER PRO LEAGUE. RWDM speelt in extremis gelijk tegen Jong Genk - Club NXT en Beveren delen de punten

  RWDM en Jong Genk hebben zaterdagavond op de zesde speeldag van de Challenger Pro League elkaar in evenwicht gehouden. Eerder op de dag speelden Club NXT en Beveren na een boeiend duel met veel kansen 2-2 gelijk. Vrijdagavond al hebben de beloften van Anderlecht 2-3-zege behaald op het veld van leider Lierse. Spits Lucas Stassin diende geel-zwart met een hattrick een tweede nederlaag van het seizoen toe.