Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
PREMIUM
Charles De Ketelaere. © Photo News

Clubs droomtransfer? Een extra jaar ‘King Charles’: verlengd verblijf De Ketelaere allesbehalve uitgesloten

Club BruggeAls het van Club Brugge afhangt, dan blijft hij nog een jaar. Zo kan Charles De Ketelaere (21), van wie aangenomen werd dat hij deze zomer naar het buitenland trekt, mogelijk de beste ‘transfer’ van blauw-zwart worden. Het nakende WK in Qatar als troef en Hans Vanaken als voorbeeld. Een blik op het gepimpte Club Brugge van volgend seizoen, met speerpunt CDK.

43 reacties

 • Kurt Billiet

  1 maand geleden
  Het ijzer smeden als het heet is! Ik herinner me Nicolas Lombaerts... koos als jonge gast voor de centen en is binnen voor heel zijn leven. Dat kan De Ketelaere ook doen. Het is uiteindelijk deels zijn keuze. Maar voor geld danst de beer. Het is die gasten hun beroep, clubliefde bestaal al lang niet meer in het huidig voetbal. Geld, geld, geld... COBW
 • Johan Planckaert

  2 maanden geleden
  is gewoon nog niet constant goed genoeg. Om mee te kunnen in een grote ploeg moet je altijd veruit de beste zijn in je belgische ploeg en dan nog. Wat voor zin heeft het naar een betere ploeg te gaan om op de bank te zitten en jaren van je carriere te verliezen. Verhaeghe zou hem natuurlijk graag verkopen voor een groot bedrag. Die man is het alleen om het geld te doen en zichzelf te verrijken. De volkse ploeg die club vroeger was bestaat niet meer.
 • ronny meuris

  2 maanden geleden
  Je hoeft toch geen clubfan te zijn om het talent van De Ketelaere te zien. Ik begrijp die negativiteit dan ook niet. Hij is veruit één van de beste spelers , koppel dat aan een uitstekende mentaliteit en sportiviteit op het terrein en je hebt een speler die elke topclub kan gebruiken. Ik gun hem een grote transfer maar zie hem even graag volgend jaar terug op onze velden. Een beetje waardering en chauvinisme kan in dit geval heus geen kwaad, integendeel.
 • Raoul Baert

  2 maanden geleden
  In het land der blinden is éénoog koning.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  CDK is zonder twijfel de beste speler in de JPL met de hoogste transferwaarde. We mogen blij zijn dat België nog dergelijke toptalenten heeft. Kritiek geven is toch zo makkelijk 👌.