Club-voorzitter Bart Verhaeghe reageert scherp op voorstel van minister Van Peteghem: “We mogen andere attitude verwachten”

Belgisch voetbalOok Bart Verhaeghe en Club Brugge zijn niet te spreken over het nieuwe voorstel van Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V). “We zouden een andere attitude mogen verwachten.” 

44 reacties

 • Casto Giuseppe

  1 jaar geleden
  De wet is niet voor iedereen hetzelfde
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  De nar van Brugge. Alles moet daar in de schaduw van de eerlijkheid gebeuren. De zaak Diagne. Geval Leko. Hoe ze monument Ceulemans als speler en trainer dumpen. Betaal nu gewoon Bart. Zoals iedereen.
 • dirk bogaerts

  1 jaar geleden
  Het enige wat Verhaeghe interesseert is dat zijn aandelen in waarde gaan zakken. Voetbal moet met zijn voetjes terug op de grond komen. Klein landje als België hoeft geen spelers die miljoenen verdienen. Geef het voetbal terug aan het volk laat de mensen terug genieten. Nu is voetbal big business geworden. Ook jeugdspelers die voor hun plezier spelen worden door de grote clubs geweerd. Zij willen enkel de beste om er later aan te verdienen. Dus over hun sociale rol zwijgen ze ook beter.
 • Peeters Francis

  1 jaar geleden
  Ik vrees dat Van Peteghem zal zwichten en zijn boodschap niet zal nakomen.
 • philippe vandesande

  1 jaar geleden
  u mag zo veel verwachten als u wil in uw dromen, maar elke euro die u krijgt is er 1 te veel.
 1. ‘Coucke buiten. Wouter buiten. Stap 1: Cultuuromslag? Uw ontslag!’: harde kern Anderlecht blijft protesteren
  45

  ‘Coucke buiten. Wouter buiten. Stap 1: Cultuurom­slag? Uw ontslag!’: harde kern Anderlecht blijft proteste­ren

  ‘Coucke buiten’. ‘Wouter buiten’. ‘Stap 1: cultuuromslag? Uw ontslag’. ‘Coucke: neem je verantwoordelijkheden’. De spandoeken in de hoek van het stadion in het Lotto Park spraken boekdelen, even voor de aftrap van de partij tegen Antwerp. Laat het duidelijk zijn dat de harde kern van Anderlecht na de vele wissels binnen alle paars-witte geledingen nog niet tevreden is over de gang van zaken bij hun club. Naast zwarte rook werd er ook een bommetje afgestoken.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 3. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  21

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.