Club-voorzitter Bart Verhaeghe reageert scherp op voorstel van minister Van Peteghem: “We mogen andere attitude verwachten”

Belgisch voetbalOok Bart Verhaeghe en Club Brugge zijn niet te spreken over het nieuwe voorstel van Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V). “We zouden een andere attitude mogen verwachten.” 

44 reacties

 • Giuseppe Casto

  2 maanden geleden
  De wet is niet voor iedereen hetzelfde
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  De nar van Brugge. Alles moet daar in de schaduw van de eerlijkheid gebeuren. De zaak Diagne. Geval Leko. Hoe ze monument Ceulemans als speler en trainer dumpen. Betaal nu gewoon Bart. Zoals iedereen.
 • dirk bogaerts

  2 maanden geleden
  Het enige wat Verhaeghe interesseert is dat zijn aandelen in waarde gaan zakken. Voetbal moet met zijn voetjes terug op de grond komen. Klein landje als België hoeft geen spelers die miljoenen verdienen. Geef het voetbal terug aan het volk laat de mensen terug genieten. Nu is voetbal big business geworden. Ook jeugdspelers die voor hun plezier spelen worden door de grote clubs geweerd. Zij willen enkel de beste om er later aan te verdienen. Dus over hun sociale rol zwijgen ze ook beter.
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Ik vrees dat Van Peteghem zal zwichten en zijn boodschap niet zal nakomen.
 • philippe vandesande

  2 maanden geleden
  u mag zo veel verwachten als u wil in uw dromen, maar elke euro die u krijgt is er 1 te veel.
 1. Geen OHL - KVM. Brys: “Er moest gespeeld worden” - Defour: “Beloften erbij halen? Zij zitten niet in testprotocol”
  Play
  Jupiler Pro League
  75

  Geen OHL - KVM. Brys: “Er moest gespeeld worden” - Defour: “Beloften erbij halen? Zij zitten niet in testproto­col”

  Geen OH Leuven - KV Mechelen vandaag. Deels uit noodzaak, maar vooral als statement. Malinwa kreeg gisteren namelijk geen uitstel van de Pro League, ondanks positieve testen bij de eerste keeper en de reservedoelman. “Dat konden we niet aanvaarden. Als directie waren we zeer teleurgesteld in de beslissing van de kalendercommissie”, zo zegt CEO van KVM, Frank Lagast.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 1. Een horloge van 55.000 euro. 200 mensen die onderzocht worden door fiscus: operatie ‘Propere Handen’ gaat nieuwe fase in
  PREMIUM
  Propere handen
  7

  Een horloge van 55.000 euro. 200 mensen die onderzocht worden door fiscus: operatie ‘Propere Handen’ gaat nieuwe fase in

  56 topfiguren uit de voetbalwereld worden door het parket verdacht van onder meer witwassen, schriftvervalsing en matchfixing. Van Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe tot de voetbalbond, het gerecht gaat achter de absolute top achterna. Dat blijkt uit de eindvordering die VTM Nieuws en HLN kon inkijken. “Dit is de lijst waarop iedereen zat te wachten. Niemand zal de dans ontspringen”, zegt journalist Faroek Özgünes. Want naast de vordering van het parket zullen ook 200 mensen onderzocht worden door de Bijzondere Belastingdienst.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.