Lopen Lang, Clement en De Ketelaere volgend seizoen nog rond in Brugge?
Volledig scherm
PREMIUM
Lopen Lang, Clement en De Ketelaere volgend seizoen nog rond in Brugge? © Photo News

Club staat voor boeiende zomer: wat met Clement? En spelen Lang en De Ketelaere ook volgend jaar nog in Brugge?

Club BruggeGeen twee zonder drie. Wil Club Brugge zichzelf nóg eens opvolgen als landskampioen, dan moet de knop snel om. Blauw-zwart staat zo voor een boeiende zomer - mogelijk de belangrijkste in jaren tijd. We nemen de heetste hangijzers voor u alvast eens onder de loep. 

17 reacties

 • dave hosten

  2 jaar geleden
  De kampioen is altijd verdiende winnaar. Voor volgend seizoen zal het heel zwaar worden voor Club omdat er bij veel spelers "gewenning" zal optreden, zeker bij spelers die al vele titels de laatste jaren hebben behaald met Club. Ik denk dat men zeker een vleugelspeler moet bijhalen en bijkomende centrumspits, bij voorkeur kopbalsterk. Als men dan de ploeg grotendeels kan samenhouden en op juiste moment kan pieken (zonder Coronaspelbreker op cruciale momenten) denk ik dat ze er opnieuw staan!!
 • Dirk Van der Weeën

  2 jaar geleden
  Allez Jan ineens Clubsupporter geworden? Wees gerust we zullen er staan volgend seizoen . en ik zeg altijd "geld da moet rollen "
 • jan boden

  2 jaar geleden
  Club zal zijn geld uit de CL nodig hebben om de nodige versterkingen aan te trekken. Vooral achteraan en in het midden zijn er 3 extra krachten nodig. Desnoods Deli en Dennis nog een 2de kans geven.
 • johnny palmaers

  2 jaar geleden
  Ik heb vorige zondag meerdere andere kernspelers van KRC Genk in actie gezien die nu (nog) niet aan bod komen omdat er maar 11 kunnen worden opgesteld bij de aanvang van de match. Als KRC Genk zijn huidige ploeg kan bijeenhouden en enkele bijkomende versterkingen in de breedte doet, dan moeten Brugge en al die anderen al heel sterk uit hun pijp komen het volgende seizoen!
 • ANNEMIE VERSCHEURE

  2 jaar geleden
  Alleen een paar enkelingen vinden dat club niet de verdiende kampioen is,dus gerust laten en klasseren in de map van afgunst!