BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Club opnieuw ‘top of the league’: zege op Oostende zorgt voor gemoedsrust in Brugse gelederen na turbulente maand

Club BruggeJust in time. De landskampioen weet na een maand weer wat winnen is. Anders was er een vervelend sfeertje ontstaan rond én binnen Club.

18 reacties

  • Frederic Speciale

    10 maanden geleden
    Club terecht op 1 , heb al matchen gezien van Charleroi, Anderlecht standard maar die kunnen niet tippen aan het spel van Club
  • rudi van dijck

    10 maanden geleden
    Brugge speelde zeker niet top, Oostende deed goed mee, maar de overwinning is zeker niet gestolen.de defensie ging 3x in de fout bij de doelpunten. en daar heeft de scheids of de var geen fout in. maar dat is ook leerschool met een vrij jonge ploeg! deze trainer levert alvast goed werk bij Oostende. die ploeg levert alvast mooi voetbal. en zie ze dit seizoen nog groeien zelfs. ze zijn op de goede weg denk ik.  
  • eduard janssens

    10 maanden geleden
    Dit was in lange geen rode kaart ,heb nu geen protesterende  Clement gezien of gehoord maar ja hoe kan je anders nog winnen  met 12 tegen 10 !!
  • Gorissen Marcel

    10 maanden geleden
    Ze hebben nog eens gewonnen. Denken dat ze kampioen zijn
  • Marc CATRYSSE

    10 maanden geleden
    Alweer scheidshulp!!!Eerste gele kaart voor Battaille was belachelijk.KVO verdiende gelijkspel
  1. Hans Vanaken geniet na van historische Champions League-avond: “Winst had echt de kers op de taart geweest, maar een punt tegen dit sterrenelftal is heel mooi”
    Club Brugge
    4

    Hans Vanaken geniet na van histori­sche Champions Lea­gue-avond: “Winst had echt de kers op de taart geweest, maar een punt tegen dit sterrenelf­tal is heel mooi”

    Hans Vanaken en Club Brugge hielden gisteren het sterrenensemble van Paris Saint-Germain in toom. Blauw-zwart heeft volgens de doelpuntenmaker dan ook een nieuwe stap gezet op het Europese toneel. “We hebben bewezen dat we ook tegen grote tegenstanders een resultaat kunnen halen”, klinkt het in een gesprek met VTM Nieuws.
  2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.