Club-fans gooien bier en blikjes naar VTM-journalist tijdens live-interventie

Club BruggeEen live-interventie in het VTM Nieuws in het heetst van de strijd, ‘t is niet altijd evident. Journalist Klaas Danneel waagde het er toch op in Brugge en kreeg bier en blikjes naar zich toe gegooid door enkele Club-fans. 

1 reactie

 • Jan Rend

  1 jaar geleden
  De supporters van Club bewijzen nu dat live voetbal gaan kijken in het stadium het allerlaatste is wat gaat toegelaten worden bij versoepelingen. Volgens de burgemeester is het geen evenement. Maar toch heeft het café een grote voorraad bier en plastiek bekertjes wat je met een klein terras niet nodig hebt.
 1. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

  Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”