Photo News
Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
2
 • Lukas Nmecha 31'
 • Paul Onuachu 16'
 • Cyriel Dessers 86'

Club Brugge zondag nog geen kampioen: invaller Dessers bezorgt Racing Genk driepunter van de hoop bij Anderlecht

Jupiler Pro LeagueRacing Genk houdt de titelstrijd spannend. De Limburgers kwamen goed voor de dag op het veld van Anderlecht en wonnen verdiend met 1-2. De ingevallen Cyriel Dessers scoorde vijf minuten voor tijd de winning goal. Genk nadert tot op twee punten van leider Club, dat zondag dus vol aan de bak moet tegen Antwerp.

54 reacties

 • Marc Fonteyn

  1 maand geleden
  Forza Racing. Beste ploeg in België. Pluim voir Vandenbrom en De Conde. Brugge zit met de bibbers.
 • Sven Demesmaeker

  1 maand geleden
  Waarom zou brugge verdiend kampioen spelen als ze sinds Nieuwjaar met moeite 2 of 3 goede wedstrijden hebben gespeeld en de zwakste ploeg in de play offs zijn?
 • vincent vankeerberghen

  1 maand geleden
  Nog geen kampioen? Gingen ze dat al niet worden op speeldag 2 van PO1 ?
 • Vanhove Giovanni

  1 maand geleden
  Zoals ik eerder gezegd heb wordt Anderlecht 4de ,zitten al op hun tandvlees, maar één ding kunnen ze goed endat is alles afgeven op Brugge, Dat ze geld komen vragen, zijn ze niet beschaamd voor . Dat ze eerst hunne schuldenpot vullen. Al dat ik lees is dat ze overal sterspelers gaan halen. Ze blijven boven hunne staand leven ,maar vergeten dat de loonlast terug omhoog gaan met hun terug komen de spelers .Ze geraken er nog niet gratis vanaf.
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Aan de meet worden de prijzen uitgedeeld en niet onderweg en dat geld voor iedereen zo. Als Racing kampioen zou spelen hebben ze het verdiend, want als men tegen Anderlecht speelt moet men zeker niet verwachten dat men ook maar iets krijgt van de refs dat was vroeger zo en dat is NU ook zo, één vb Theo werd driemaal door de zelfde speler van Anderlecht op de zelfde manier brutaal in de rug weggeduwd en er werd één maal gefloten voor een overtreding. Zegt genoeg zeker.