Casper Nielsen.
Volledig scherm
Casper Nielsen. © BELGA

Club Brugge zal Casper Nielsen niet halen: blauw-zwart vindt vraagprijs te hoog, onderhandelingen springen af

Belgisch voetbalCasper Nielsen (28) trekt deze zomer niet naar Club Brugge. De onderhandelingen tussen de landskampioen en Union Saint-Gilloise zijn afgesprongen, omdat Club de vraagprijs te hoog vindt.

18 reacties

 • Karel Dierckx

  2 maanden geleden
  Ik ben vrij zeker dat Club eventueel wel tot pakweg 4,5 miljoen had willen gaan plus mogelijke bonus bij doorverkoop, maar Bayat inschakelen en 7 miljoen vragen toont niet echt veel bereidwilligheid tot onderhandelen van de kant van Union. Vermoedelijk was dat genoeg om te beslissen er verder geen tijd en energie in te steken en andere pistes te onderzoeken. Doorverkoopwaarde is belangrijk voor Club - voor de meeste clubs in België - en bij Nielsen is die nu eenmaal laag.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Ik begrijp volkomen dat 3,5 miljoen voor Nielsen ontoereikend is als transferprijs en dat 7 miljoen veel is voor een speler van 28 jaar maar zoek dan een bedrag dat beide partijen accepteren. Je hebt natuurlijk altijd het risico dat een andere club wel de gevraagde 7 miljoen op tafel legt. Anderzijds 40 miljoen voor CDK vragen en zelf maar 3,5 miljoen willen betalen voor Nielsen 🙄.
 • Michel Drets

  2 maanden geleden
  Kopen om te kopen, zodat een andere club de speler niet kan gebruiken. Brugge lijdt duidelijk aan de Rsca ziekte.
 • Johan Planckaert

  2 maanden geleden
  zelf zou club 40 milj willen vr CDK en Lang, alsof ze veel beter zijn dan Nielsen..ze zullen allemaal met hun spelers blijven zitten of de prijs zal serieus moeten zakken.
 • dominiek vanharen

  2 maanden geleden
  Just zoals den anderlecht is brugge, ze moeten de spelers zo goed als gratis hebben en daarna HEEEEEEEL duur verkopen. Ale de voetbalmachines zijn fabrieken geworden kassa kassa kassa.