BELGA
Volledig scherm
© BELGA
OH Leuven OHL
0
EINDE
3
Club Brugge CLU
 • Casper Nielsen Goal 33'
 • Ferrán Jutglà Goal 42'
 • Noa Lang Goal 53'

Club Brugge speelt twijfels van zich af en wint overtuigend tegen OH Leuven, ondanks penaltymissers Vanaken

Jupiler Pro LeagueOpluchting aan Den Dreef, waar Club Brugge na een valse competitiestart vlot de maat nam van OH Leuven. Een goeie prestatie, drie goals en drie punten - eindelijk was blauw-zwart weer herkenbaar. Club zag wel hoe Skov Olsen uitviel en Vanaken twee strafschoppen miste.

52 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  1 maand geleden
  Ik denk dat de motor stilletjes aan begint warm te lopen,alles moet zijn tijd hebben. Dat komt in orde ondanks het gezever van velen nietwaar A ?
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Er zullen nog een aantal toppers bijkomen voor 7 september met de vele beschikbare miljoenen. Ook Buchanan en Nusa twee absolute goudklompjes komen volgende week terug uit blessure. Wat een aanvallende weelde. Ook het middenveld was gisteren al aardig op toerental. 💙🖤. Versterk die defensie en titel 4 op een rij lacht ons toe.
 • Vannuffel Jos

  1 maand geleden
  @ Albert de Lovendeghem, even samengevat: je moet uw momenten weten te kiezen.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  We missen rits en vormer moet ook terug in de ploeg ! Hij kan nog mee in deze pintjes league En van Aken was gene vete
 • Guido Verlinden

  1 maand geleden
  Ze zullen dit jaar geen kampioen worden.!!
 1. INTERVIEW. Duitse ex-topref en musicus Herbert Fandel is de nieuwe scheidsrechtersbaas in België: “Denken dat de VAR geen fouten maakt, is onzin”
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE
  1

  INTERVIEW. Duitse ex-topref en musicus Herbert Fandel is de nieuwe scheids­rech­ters­baas in België: “Denken dat de VAR geen fouten maakt, is onzin”

  Als Duitse topref - Herbert Fandel (58) floot in 2007 de CL-finale AC Milan-Liverpool - én begaafd musicus heette hij ‘de Pianist’ in het voetbal. Sinds deze maand dirigeert hij als nieuwe scheidsrechtersbaas de Belgische toprefs: “Ik leef niet op de maan, ik wil present zijn voor de scheidsrechters.”
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.