BELGA
Volledig scherm
© BELGA
OH Leuven OHL
0
EINDE
3
Club Brugge CLU
 • Casper Nielsen Goal 33'
 • Ferrán Jutglà Goal 42'
 • Noa Lang Goal 53'

Club Brugge speelt twijfels van zich af en wint overtuigend tegen OH Leuven, ondanks penaltymissers Vanaken

Jupiler Pro LeagueOpluchting aan Den Dreef, waar Club Brugge na een valse competitiestart vlot de maat nam van OH Leuven. Een goeie prestatie, drie goals en drie punten - eindelijk was blauw-zwart weer herkenbaar. Club zag wel hoe Skov Olsen uitviel en Vanaken twee strafschoppen miste.

52 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  5 maanden geleden
  Ik denk dat de motor stilletjes aan begint warm te lopen,alles moet zijn tijd hebben. Dat komt in orde ondanks het gezever van velen nietwaar A ?
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Er zullen nog een aantal toppers bijkomen voor 7 september met de vele beschikbare miljoenen. Ook Buchanan en Nusa twee absolute goudklompjes komen volgende week terug uit blessure. Wat een aanvallende weelde. Ook het middenveld was gisteren al aardig op toerental. 💙🖤. Versterk die defensie en titel 4 op een rij lacht ons toe.
 • Joos Philip

  5 maanden geleden
  @ Albert de Lovendeghem, even samengevat: je moet uw momenten weten te kiezen.
 • eric debanne

  5 maanden geleden
  We missen rits en vormer moet ook terug in de ploeg ! Hij kan nog mee in deze pintjes league En van Aken was gene vete
 • Guido Verlinden

  5 maanden geleden
  Ze zullen dit jaar geen kampioen worden.!!
 1. Roos Vormer is blij dat haar man weer kan voetballen (maar zondag niet): “Als je de enige bent die constant vrolijk moet doen... ‘Ja, dááág. Zoek het ‘effe’ lekker uit’”
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE
  11

  Roos Vormer is blij dat haar man weer kan voetballen (maar zondag niet): “Als je de enige bent die constant vrolijk moet doen... ‘Ja, dááág. Zoek het ‘effe’ lekker uit’”

  Na meer dan acht jaar lief en leed te delen met Club, zit ze straks samen met Ruud Vormer in een loge van Zulte Waregem. “Ik ben blij dat hij níet mag spelen, het is zo al verwarrend genoeg.” Roos America (37), over de breuk van manlief met blauw-zwart, het buitenland, een ‘pubercapuchon’ en broccoli met kip. “Ik heb hem gezegd: ‘Laat je zaakwaarnemer nu toch gewoon weten dat je echt naar daar wil. Klaar.’”