PN/reuters
Volledig scherm
PREMIUM
© PN/reuters

Club Brugge legt nog strengere interne coronaregels op, Van Ranst zalft en slaat: “Als in ons lab een experiment lukt, kruipen we niet met zes op elkaar”

Club BruggeNa de positieve coronatest van Mignolet en De Ketelaere verstrengt Club nog meer de interne regels. Zo moeten onder meer de spelers voortaan apart naar Jan Breydel rijden. Blauw-zwart voert wel een hertest uit omdat de UEFA mogelijk te gevoelig een oude infectie detecteert. Viroloog Marc Van Ranst legt uit waarom het kan dat er bij Club nog extra besmettingen zijn, maar stelt ook opnieuw het juichen na een goal in vraag - zonder Club Brugge specifiek te viseren. “Ik heb een ploeg van 150 man in het lab. Maar als een experiment lukt, kruipen we niet met zes op elkaar.”

41 reacties

 • viviane lammens

  2 maanden geleden
  Goed gezegd
 • rik cappelle

  2 maanden geleden
  En we gaan ons goesting blijven doen want als we ons gaan spiegelen aan uw ploegske dan wordt het maar een triestige bedoening hé Jan.
 • Harold Anckaert

  2 maanden geleden
  Wateen vergelijking VR. Zou natuurlijk moeilijk zijn met jullie pakken, elkaar te omhelzen, alsof jullie nooit met elkaar in aanraking komen! Tussen toen er nog mocht gevierd worden en nu zie ik ook niet meer corona gevallen dan voorheen! Dus deze maatregel is iets voor niets. Wat doen ze in het buitenland? Ah VR ga maar de politiek in, dan ga je zien hoe geliefd je bent!
 • Maarten Waegemans

  2 maanden geleden
  Zolang hij maar in de media kan komen. De Grote vanranstShow! Gratis dvdbox in de wachtzaal
 • Linda Wellekens

  2 maanden geleden
  Ik begrijp niet waarom de media een forum blijven geven aan experten die onredelijk zijn en draconische maatregelen blijven hanteren tegen een virus dat toch niet te stoppen is :-D
 1. Moeskroen gaat naar Club voor 1 punt, 
 Koffi: “Ze verzekeren ons dat licentieproblemen hier een gewoonte zijn”
  Belgisch Voetbal
  8

  Moeskroen gaat naar Club voor 1 punt, Koffi: “Ze verzekeren ons dat licentie­pro­ble­men hier een gewoonte zijn”

  Moeskroen heeft aan een punt tegen leider Club Brugge genoeg om de 17de plaats veilig te stellen. Maar makkelijk wordt dat uiteraard allerminst. Zeker met de licentieperikelen in het achterhoofd. Al lijken ze daar bij de top van de club niet echt van wakker te liggen. “We moeten ons geen zorgen maken omdat de club niet meteen haar licentie heeft gekregen, dat is hier een gewoonte.”
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Koersdirecteur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"
  Play

  Koersdirec­teur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"

 2. EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’

  8 april