Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Club Brugge aast op Wolves-middenvelder Owen Otasowie

Club BruggeClub Brugge heeft de 20-jarige Owen Otasowie op de radar. De centrale middenvelder kende vorig jaar met acht optredens een goed debuutseizoen bij Premier League-club Wolverhampton en maakte in november zijn eerste minuten voor de A-ploeg van de Verenigde Staten. 

16 reacties

 • nico baelde

  2 maanden geleden
  @nico van hoorbeeck : echte direct inzetbare versterkingen zijn er nog niet gekomen, integendeel. En met de verkoop van Koussounu is de verdediging veel te traag geworden. Wel akkoord met uw stelling dat club meer aanvallend moet spelen en uitgaan van eigen sterkte.
 • Nico van Hoorbeeck

  2 maanden geleden
  Voor sommigen zal het nooit genoeg zijn, maar denk dat met hem erbij Club nu voorlopig wel voldoende gewapend is en de kans moet geven aan degenen die er zijn, ook de jongeren af en toe zoals persyn. Ook zou Club in de Belgische competitie nooit met 3 centrale verdedigers moeten starten met daarvoor dan nog eens 2 verdedigende middenvelders, en al zeker niet tegen Cercle, zoals afgelopen weekend. Ga toch uit van eigen sterkte, en die ligt bij club meer aanvallend met lang, dkl, Vanaken, Dost enz
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Een jonge speler die nog geen minuten heeft gemaakt op het hoogste niveau. In het kader van de CL kan je dat toch geen versterking noemen, eerder een toekomstgerichte transfer. Om een rol te spelen in de CL heb je gevestigde waarden nodig maar daar hangt natuurlijk een stevig prijskaartje aan vast.
 • Van helshoecht Lisette

  2 maanden geleden
  Dacht dat er versterkingen moesten komen en niet de kern vergroten zal een seizoen van niks worden en dan grote leegloop
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Ik geef Nsoki nog het voordeel van de twijfel maar er moet nog serieuze versterking bijkomen. Momenteel heeft club teveel centrale voorspelers maar geen echte flankspelers. Achteraan moet er zeker nog een snelle verdediger bij want duo Mechele-Mitrovic wordt door mijn kleinzoon van 7 jaar voorbijgelopen. Wat Mitrovic nog in club doet is me een raadsel, kan geen deftige pass geven. Dringend gerichte versterkingen!