Philippe Clement
Volledig scherm
Philippe Clement © Photo News

Clement blikt vooruit op nieuwe seizoen: "Transfer van Refaelov naar Anderlecht heeft mij het meest verbaasd”

Club BruggeTerug naar Olympia voor landskampioen Club Brugge. Morgen wacht een eerste krachtmeting met een potentiële concurrent dit seizoen, namelijk Racing Genk: “Deze match zou je graag op volle kracht spelen, maar daarvoor komt-ie te vroeg”, meent Philippe Clement.

7 reacties

 • nico baelde

  1 jaar geleden
  Liever 2 goede transferts dan 6 middelmatige spelers om de hoop te vullen zoals de meeste ploegen gedaan hebben. Een ploeg die kampioen gespeeld heeft bijeenhouden is al een transfert op zijn eigen. Indien er zich opportuniteiten voordoen, dan pas toeslaan. Niet kopen om te kopen. Sommigen zoals jo hebben dit niet begrepen.
 • jo verstraelen

  1 jaar geleden
  De transfers van zijn eigen ploeg kunnen hem natuurlijk niet hebben verbaasd tenzij dat ze tot op heden uitblijven.
 • Roos Desreveaux

  1 jaar geleden
  ik hoop dat club brugge de competitie niet begint zodat het vorige seizoen beeindigd is, dat was ronduit rampzalig, en transfers ? ze hebben toch 2 flankaanvallers nodig, dat was vroeger waar club sterk in was,
 • André hendrickx

  1 jaar geleden
  ik begrijp FCB niet, tot nu toe nul transfers, zicht op iemand ? Oei , net niet -schijnmanoeuvres zijn mogelijk natuurlijk, maar vergeet een ding niet : play off 1 wordt met 4 ploegen gespeeld, en als ik de bewegingen bij Antwerp, Anderlecht en Genk zie, is er niet veel plaats meer over, 4 is niet veel, het zou wel eens kunnen tegenvallen (al hoop ik van niet)
 • Ilse Huyghe

  1 jaar geleden
  Juiste analyse. Zoals ik al geschreven heb in deze reacties: het is vooral een oefenmatch . Wat betreft de transfers: de transferperiode duurt tot septembermaand. Geen enkele reden om te panikeren. Er is cash en de topdeals gebeuren op het einde ( club kan er ook nog een paar kwijtraken ) .